Резултати от търсене Резултати от търсене на "България" - 1523


Страници:

Виктори Туристическа Агенция
http://www.victorytravelbg.com/

25
Ние сме туристическа агенция, лицензирана от Министерството на търговията и туризма с лиценз № 03741, член сме на Международната асоциация за въздушен транспорт IATA. Victory Travel Ltd. е основана през 1999г. Обслужването на клиентите се осъществява от високо квалифицирани служители, притежаващи необходимите сертификати и IATA-UFTAA диплом. Агенцията използва резервационна система Amadeus СRS и е оторизиран агент за продажба на самолетни билети и услуги в областта на въздушния превоз на всички авиокомпании, представени на Българския пазар. Агенцията предлага туристически пакети на водещите български туроператори, коли под наем на български и чуждестранни фирми на територията на страната и в чужбина, автобусни билети на превозвачите в България за Европа и други фирми при заявка на клиентите. Туристическата агенция гарантира за качеството на всички предлагани от нас услуги и професионално отношение към клиентите.
Сайтът Виктори Туристическа Агенция е разгледан 774 пъти 774       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Български Вип Тurs
http://www.bulgarianviptours.com/

25
Бългериан Вип Турс е компания с утвърдени позиции в областта на туризма в България и чужбина. През годините екипът ни създаде взаимоотношения на коректност със своите клиенти и партньори. Затова сме убедени, че ще Ви дадем най-добрия съвет и професионално предложение за Вашето пътуване. Ние сме млади, упорити и отговорни хора, направили хобито си да пътуваме - своя професия. Нека пътувайки, заедно откриваме нови - близки и далечни места по света, нека преоткрием красотата на България през всички сезони!
Сайтът Български Вип Тurs е разгледан 587 пъти 587       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Бул Партнерс Травел
http://www.bulpartners.com/

25
Булпартнерс травел ООД - агенция за туризъм и пътувания, продажба на самолетни билети е основана през 1996 година, лицензиран туроператор и агент, с лиценз т.о. 02993, т.а. 02994, член на IATA. Булпартнерс травел ООД, ВИ ПРЕДЛАГА ШИРОКА ГАМА ОТ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ: Ваканции на българското Черноморие и в планинските ни курорти Възстановяване в най-добрите балнеологични центрове в страната Почивки и екскурзии в чувбина Организиране на семинари, конференции, симпозиуми в страната и в чужбина Обиколни и специализирани турове из атрактивни туристически места и обекти, съхранили богатото културно-историческо наследство на България Организиране подготовка на спортни отбори Хотелски резервации в страната и чужбина Медицински застраховки с и без асистанс Продажба на самолетни и автобусни билети Рент-а-кар в страната и чужбина Булпартнерс травел ООД ИЗВЪРШВА ВСЯКАКВИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ПО ИНДИВИДУАЛНА ЗАЯВКА: Консултация и краткосрочна изработка на туристически продукт по желание на клиента Резервация и продажба на самолетни билети на изгодна за пътника цена, на всички авиокомпании ,и доставка на посочения от клиента адрес Обслужване на корпоративни гости За вашето индивидуално пътуване, ще ви предложим желана от вас кола под наем както в страната, така и зад граница. За вашето спокойствие и сигурност, Булпартнерс травел ООД предлага пълната гама от застрахователни услуги! Ако пътувате в чужбина и ви е необходима само хотелска резервация, Булпартнерс травел ООД може да ви предложи хотели от всички категории в избран от вас град по света. Основна цел на фирмата е да задоволи изискванията на своите клиенти! КАЧЕСТВОТО ПО-ВИСОКО ОТ ЦЕНАТА! В този дух ви предлагаме най-интересното от туристическите ни програми за почивка и екскурзии в страната и в чужбина. За повече информация, заповядайте при нас! ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ ДА НАПРАВИТЕ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ИЗБОР
Сайтът Бул Партнерс Травел е разгледан 687 пъти 687       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Албени Тур
http://www.albena.bg/

25
Албена е един от най-красивите курорти по българското крайбрежие. Албена е мястото, където морето се среща с пясъка. Курортът е наслада за всички възрасти – пясъчни ивици, кристално море, Албена предлага на всекиго по нещо. Комплексът Ви разполага с над 14 900 легла в 43 хотела (2-4 звезди), разположени на самия морски бряг или близките хълмове с изгледи към морето и националния резерват “Балтата”. Хотелите разполагат с всички необходими удобства: кабелна телевизия, телефонни линии, ресторанти, барове, интернет зали, медицинско обслужване, рент а кар, конгресни зали, басейни, спортни услуги и др.
Сайтът Албени Тур е разгледан 742 пъти 742       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Унитурс
http://www.unitoursbg.com/

25
Туристическа агенция "Юнитурс" е създадена през 1993г. във Варна. Лицензирана е по Закон за туризма от Министерство на Икономиката за извършване на туристическа дейност. Част от услугите, които извършваме професионално са: - разнообразни възможности за почивки на море или планина в хотели с категория от две до пет звезди, частни вили и квартири в България и чужбина; - интересни културно-опознавателни турове в Европа и България; - организиране на лагери и екскурзии за младежи ; - цялостна организиция и обслужване на семинари, бизнес срещи, фирмени мероприятия, партита и лични събития - осъществяване на трансфери с автомобили, минибуси или автобуси; - за вас и вашите бизнес-партньори предлагаме делови пътувания, хотелски резервации, рент-а-кар, специални туристически програми; - автобусни и самолетни билети за цял свят с най-добри маршрути и цени; За нас е изключително важно да предлагаме високо качествени продукти и да осигурим отлично обслужване за да продължим да поддържаме подходяща репутация и да печелим доверието и задоволството на нашите клиенти и партньори. Доверете се на нашия опит!
Сайтът Унитурс е разгледан 688 пъти 688       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Хотел Комфорт
http://www.veliko-tarnovo.net/index.php?page=dir&dir_id=1&subdir_id=1&subdir=1&content=52

25
Хотелът се намира на площад Кирков - етнографски и архитектурен комплекс в началото на живописна улица запазила атмосферата от епохата на българското Възраждане в старата част на Велико Търново. В близост до хотела има Арт галерия, етнографско ателие, магазини за сувенири и занаятчийски дюкяни. Също така близо се намират и ресторант в характерен български стил, лятна градина и множество кафенета. От хотел "Комфорт" се разкрива чудесна гледка към хълмовете Царевец, Трапезица, Света Гора, с. Арбанаси, р. Янтра и към старата част на града - една наистина незабравима панорама. Терасите на хотела дават възможност за наблюдаване на аудио-визуалния спектакъл "Звук и светлина" на хълма Царевец - старата столица на България. Хотелът се намира на тиха и спокойна улица. Фасадата и вътрешността на хотела са в стила на старата българска къща. Собствениците на хотел "Комфорт" полагат всички необходими грижи за да оправдаят името, което той носи. "Комфорт" е типичен семеен хотел. Ако всичко това ви звучи просто като самореклама, елате и се уверете сами! Благодарим ви! В хотел "Комфорт" можете да намете двойна стая съответно за 40, 50, 60 лв. Хотелът се намира на площад Кирков, етнографски комплекс Cамоводска чаршия.
Сайтът Хотел Комфорт е разгледан 571 пъти 571       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Косер Тур
http://www.kossertour.com/

25
Туристическа агенция "Косер Тур" работи на българския туристически пазар от 1999 г. (лиценз №03914/25.11.1999). Ние предлагаме широк спектър от туристически услуги - организиране на почивки в летните и зимни курорти на България, задгранични екскурзии, бизнес семинари, детски здравно - познавателни програми. Туристическа агенция "Косер Тур" работи с партньори от Полша, Турция, Макединия, Украйна и успешно си сътрудничи с утвърдени български туроператорски фирми. Избирайки "Косер Тур" вие ще намерите в наше лице надежден партньор и опитен помощник в пътешествията. В работата си залагаме на високия професионализъм и коректността спрямо нашите партньори и клиенти. Много доволни клиенти вече се възползваха от нашите услуги. Сърдечно ви каним и вие да се присъедините към тях.
Сайтът Косер Тур е разгледан 1031 пъти 1031       Регистрирано на 04.01.2005 04.01.2005      
Детелина Турс
http://www.detelinatours.com/

25
Туристическата фирма "ДЕТЕЛИНА ТУРС - ЕЛЕНА ЦАНЕВА"е създадена през 1993г. в гр. Павликени, България. Градът се намира в централна северна България, на 40 км. от областния град Велико Търново, на 200 км. от столицата София и на 200 км. от черноморския град Варна. Ние предлагаме: Член на: ЕКСКУРЗИИ: 1. ДО КРЪСТОВА ГОРА - 9, 10 и 11 септември 2004г. 2. ДО РУПИТЕ, РИЛСКИ МАНАСТИР, ПЕТРИЧ И МЕЛНИК - 24, 25 и 26 септември 2004г. Почивки на българското черноморие в световноизвестни курорти като: Златни пясъци, Св. Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, както и в градовете Бургас, Варна, Поморие, Созопол, Несебър и др. Зимни и летни почивки в курортите Боровец, Пампорово, Банско, Узана и др. Настаняването е в 2, 3, 4 и 5 -звездни хотели, минихотели и частни квартири в планините Рила, Пирин, Родопи и в района на Стара Планина. Комбинирани почивки на море и планина. Детски лагери на море, на планина или комбинирани. Зелени училища с организирани занимания и атрактивна програма. Mинерални басеини и лечение н балнеоложки центрове за всички видове заболявания. Планински тризъм с богата туристическа програма и атрактивни преживявания. Настаняване в хотели, минихотели, частни квартири, вили и къмпинги. Селски туризъм. Посрещане на празници: Коледа, Нова година, Великден, както и бизнес срещи, семейни тържества и партита. Възможност за организиране на почивки и тържества по Ваш избор. Предлагаме професионални услуги на разумни цени. Надяваме се, че ще проявите интерес към нашите оферти. С удоволствие ще приемем Вашите заявки и предложения.
Сайтът Детелина Турс е разгледан 1078 пъти 1078       Регистрирано на 04.01.2005 04.01.2005      
Викторина
http://www.victorina.borsabg.com/

25
Легла в частни квартири в гр.Варна в близост до морето (до 500м. )- 14-20лв, договаряне Самостоятелни апартаменти за 4,5 и 6 човека , лукс - 60-90 лв. ,договаряне Легла в частни хотели (телевизия със сателит и кабелна) в гр.Варна, в Галата и Черноморец Вярваме, че така ще Ви помогнем да изберете желания от Вас отдих. Разгледайте нашите предложения и планувайте от сега вашaтa почивка! Ние ще се погрижим тя да остане незабравима за вас и вашето семейство ! Нашият екип с удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси ! Викторина - Това е Вашата почивка !
Сайтът Викторина е разгледан 637 пъти 637       Регистрирано на 04.01.2005 04.01.2005      
Варна Турист Сервиз
http://vtourserv.info.bg/

25
Уважаеми Дами и Господа, Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание туроператорска фирма ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ. Създадена през 1994 г. ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ ООД гр. Варна се утвърди на международния туристически пазар като коректен партньор благодарение на добрите си бизнес контакти с над 30 от най-големите туроператори в света и на многогодишния опит на своите сътрудници в областта на туристическото обслужване, маркетинга и рекламата. Екипът на фирмата работи на туристически пазари Германия, Бенелюкс, Полша, Чехия, Финландия, ОНД, Украйна и др. ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ е туристическа агенция на холдинг Фонд за Инвестиции в туризма, собственик на хотелска верига Варна Класик Хотели, включваща хотелите Здравец**** в курорт Златни пясъци, Росица*** и Емона* в курорт Св.Константин и генерален туроператор на хотел Хоризонт** в курорт Чайка и ваканционно селище Равда*** в село Равда. ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ предлага целогодишно за български и чуждестранни туристи: индивидуален и групов отдих на море и планина в хотели, вили, частни квартири делови и инсентив турове – семинари, конференции, лов целогодишно балнеолечение детски и спортен туризъм екскурзии в страната и чужбина транспортно и екскурзоводско обслужване индивидуални /ВИП/ турове в България продажба на самолетни и автобусни билети туристическа информация ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ е лицензиран туроператор - член на Варненска туристическа камара на Варненския съюз на туристическите агенции.
Сайтът Варна Турист Сервиз е разгледан 957 пъти 957       Регистрирано на 04.01.2005 04.01.2005      
Туристическа Агенция Майкомс
http://maycoms.com/

25
ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ НА “ МЕЙКОМС “ С КЛУБНИ КАРТИ СЕ ПОЛЗВА ОТСТЪПКА ОТ 3 ДО 9 % ОТ БАЗОВИТЕ ЦЕНИ. ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ТЯХ. Фирма “МЕЙКОМС” ,е вписана в регистъра на СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД Д № 19604 24 -09-1991 г. седалище: гр. София, ул. ”ЕКЗАРХ ЙОСИФ” № 29 БУЛСТАТ:1215016031 дан. № 1223025257 лиценз № 05070 УПРАВИТЕЛ: Мая Борисова Кутева Фирма “ МЕЙКОМС “ присъства на туристическия пазар от 1991 година и се е наложила като сериозна туристическа агенция в страната и чужбина за различните видове изпращащ и приемащ туризъм. “ МЕЙКОМС ” е една от първите български частни фирми, организирала чартърни полети до Дубай страните от Персийския залив и Тайланд . ДЕЙНОСТ ИЗПРАЩАЩ ТУРИЗЪМ 1. Бизнес пътувания: Ежеседмични бизнес турове до Дубай и Китай ,Виетнам ,Тайланд, Тайван, Макао, Хонг Конг, Сингапур. Търговски панаири - Азия , Европа , Америка 2. Групови и индивидуални екскурзии и почивки в цял свят Хотелски резервации в цял свят. ДЕЙНОСТ ПРИЕМАЩ ТУРИЗЪМ -Хотелски резервации и почивки на българското Черноморие -Ски ваканции в планината в българските зимни курорти -Балнеолечение и почивки в страната -Пешеходен и селски туризъм -Опознавателни турове из България за индивидуални гости и групи -ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ ТУРИЗЪМ -Ученически и студентски екскурзии и почивки -Детски лагери на море и планина -САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ: -Резервация и продажба на самолетни билети за цял свят -СЪПЪТСТВАЩА ДЕЙНОСТ: -Застраховки. -Екскурзоводски услуги -Визови услуги -Недвижими имоти -Преводи ,легализация на документи
Сайтът Туристическа Агенция Майкомс е разгледан 958 пъти 958       Регистрирано на 04.01.2005 04.01.2005      
ТСБ Холидейс
http://www.tbsholidays.com/

25
НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ: # Хотелски резервации за ИНДИВИДУАЛНИ и ГРУПОВИ пътувания # Турове до културни, религиозни и бизнес центрове в БЪЛГАРИЯ # Зимни ски ваканции и летни морски почивки ПАКЕТНИ УСЛУГИ: Настаняване в хотели в цяла БЪЛГАРИЯ Екскурзии по интереси Еднодневни турове до различни забележителности Винарски турове Планински маршрути Специални турове по заявка Краткоседмичен отдих (Уикенд) ДРУГИ УСЛУГИ: Хотелски резервации в страната и чужбина Самолетни и автобусни резервации Транспортни услуги Екскурзоводски услуги Ние извършваме всички поръчани услуги бързо и безпроблемно - защото за нас е много важно ПОТРЕБИТЕЛЯТ да остане доволен и щастлив!!!
Сайтът ТСБ Холидейс е разгледан 766 пъти 766       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      
Спация Турс
http://www.spatia-tour.com/

25
Това е мястото в Интернет където ще намерите интересна отправна точка за реализация на Вашите проекти за пътуване. SPATIA (от латински) означава простори – просторите на света. Това е, което ние искаме да дадем на нашите клиенти! Няколко думи за нас: Туристическо бюро “Спация тур” ЕООД е регистрирано в началото на 1998 година като еднолична собственост на международна фондация за културен обмен и духовно сближаване “Мунди Спация”. Бюрото притежава безсрочен лиценз № 03098 за туроператор и основната му цел е да развива коцептуален туризъм по културно-образователните програми на фондацията. Особено успешен и богат опит имаме в организацията и провеждането на културологични пътувания в страните от Западна Европа и най-вече от Романския свят ( Италия, Испания, Франция ). Спация тур е редовен член на Българската асоциация на туристическите агенции под № 144. Спектърът от дейности на бюрото постепено се разширява и обхваща и по-различен тип туризъм – екотуризъм, колотуризъм, поклоннически пътувания и други, както и все по-нови маршрути. Предлагаме различни форми на туризъм: групови пътувания за малки и големи групи, индивидуални пътувания, почивки. Пътуванията са в различни варианти: самолетни, автобусни и др. Имаме възможност за гъвкава политика в зависимост от Вашите индивидуални желания! Спация тур е и легално бюро за превод и легализация на документи. За своите клиенти бюрото предлага преференциални цени! Spatia tour е официален представител на фериботната компания Fragline Ferries и предлага фериботни билети за пътуване между Гърция и Италия.
Сайтът Спация Турс е разгледан 976 пъти 976       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      
Рей Тревел
http://www.rey-travel.hit.bg/

25
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ДЕЙНОСТТА НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ “РЕЙ ТРАВЕЛ” ООД, БУЛСТАТ 131093142, Дан. № 12240972510 представяна от : г-жа Екатерина Антонова Михайлова – Управител Ръководството на фирмата развива дейност, за която има вече създадена 30-годишна практика, а именно организиране на пътувания главно за чужбина в няколко насоки: Професионално ориентиран туризъм : като семинари “на колела”, обмяна на опит, участие в международни симпозиуми, семинари, конгреси и т.н. с участието на ръководители на предприятия, главни счетоводители и други специалисти в зависимост от тематиката на обучението, водещи специалисти в сферата на медицината, архитектурата, реставрацията, орнитологията, фолклора и т.н., както и представители на държавната администрация на различни нива. Към този вид може да бъде прибавена и спортната сфера, а именно обслужване на отбори за участие в международни състезания или техните фенове. Туризъм с познавателна и развлекателна цел : за всички възрасти от широката публика. В този вид пътувания се вписват както пътувания за участие в чуждестранни ежегодни и традиционни мероприятия : като например Карнавала във Венеция, така също и пътувания подчинени на българския празничен календар като : Коледа, Нова година, Великден и т.н. Този вид екскурзионни пътувания дават голяма възможност за опознаване историята, географията, бита и обичаите на страните, които се посещават и с тях се постигат горните цели, както и възпитателното въздействие върху публиката. Туризъм с цел почивка : отново за широката публика и за всички възрасти в страните, които предлагат възможност за отдих, като от по-близките дестинации : Турция, Гърция, Хърватска, а от по-далечните – Италия, Испания, Куба, Египет, Тунис, Мексико и т.н. Горните програми се предлагат както за групови, така и за индивидуални пътувания. При възможност и проявен интерес от нашите чуждестранни партньори предлагаме интересни оферти за обслужване на чужденци в България лято-зима и познавателни маршрути, като например “Манастирите в България” или “Българското вино” и др. Горните програми се осъществяват с : автобуси, самолети и кораби или комбинирано. В процеса на работа се следи стриктно пазарната политика,.Познавайки отлично възможностите на българския туристически пазар основен акцент поставяме върху съответствието между количеството и качеството при определянето на възможно най-конкурентноспособни цени и високо качество на обслужването както и разкриване на нови ниши за разширяване дейността на фирмата.
Сайтът Рей Тревел е разгледан 806 пъти 806       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      
Профи Турс
http://www.profi-tours.bg/

25
ПРОФИ ТУРС" ООД е лицензиран туроператор - Лиценз за туристическа дейност ТУРОПЕРАТОР No.03475 от 08.12.1998г. от министерството на търговията и туризма и оторизирана IATA агенция в България и член на Европейската Организация на Туроператорите ЕТОА. Можете да ни намерите в два офиса в София – на ул."Ангел Кънчев"1 и на пл."Македония"1 /в сградата на КНСБ/ Офисите са оборудвани с директна резервационна система за самолетни билети, хотелски резервации и наем на коли за цял свят. Широкият спектър от услуги, които можем да Ви предложим на професионално ниво, включва: Самолетни билети и хотелски резервации за цял свят на най-изгодни на българския пазар цени. RENT A CAR в страната и в чужбина. Почивки на море и планина, балнеологични ваканции в България и в чужбина. Медицински застраховки при пътуване в чужбина и зелени карти за МПС. Най-добрият атестат за нас са вече седемгодишните плодотворни традиции в работата с Вас и голямото семейство доволни наши клиенти. Очакваме ви!
Сайтът Профи Турс е разгледан 1240 пъти 1240       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме