Резултати от търсене Резултати от търсене на "България" - 1523


Страници:

БГ Холидеис
http://www.bgholiday.com/

25
ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ” ЕАД е една от най-големите туристически фирми в България. Тя обхваща множество хотелски комплекси. Като лицензиран хотелиер, ресторантьор и турагент, наследник на бившия “Социален отдих”, продължаваме традицията да предлагаме професионални и качествени услуги в сферата на: балнеолечебен туризъм конгресен туризъм планински туризъм Всички те са съобразени с очакванията и изискванията на тези, на които държим най-много - нашите клиенти. Независимо от какво се нуждаете, ние сме готови да Ви помогнем да се възстановите физически и духовно, за да се “почувствате силни колкото природата” по всяко време на годината. Екипът на “ПРОФИЛАКТИКА, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ” ЕАД ще Ви бъде всеотдаен помощник, готов да улесни Вашият избор за отдих, профилактика и рехабилитация. Ако желаете да научите какво можем да направим за Вашата пълноценна почивка, свържете се с нас.
Сайтът БГ Холидеис е разгледан 692 пъти 692       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      
България Травел
http://www.bulgariatravel.org/

25
This is the official website of Bulgarian Tourism, supported by the National Tourism Information Center. It offers detailed information on the country and on the possibilities that Bulgarian tourism offers, as well as many photos, useful links and guides. A site that is so friendly to browse. Visit us and see for yourselves!
Сайтът България Травел е разгледан 574 пъти 574       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      
Света Тоурс
http://www.svetatours.com/

25
Туристическа агенция “ СВЕТА ТУРС “ ООД е една от водещите туристически агенции в България. Създадена е през 1990 г. и има два отдела – за вътрешен и международен туризъм. Фирмата има дъщерна компания “ Florida Sveta Tours “ Inc. в Маями, Флорида и офис в Амстердам.Тя е лицензиран ТУРОПЕРАТОР No. 00088 и ТУРАГЕНТ No. 00089, член на БTK, ASTA & IATA Фирма “ Света турс “ООД организира и осигурява: Хотелски резервации; Информация за пътуване; Екскурзоводско обслужване на английски, френски, немски и гръцки език; Превод на документи; Обмяна на валута; Бизнес пътувания, конгреси и срещи; Балнеолечение; Разглеждане на забележителности; Комбинирани екскурзии в страната и чужбина , пакетни почивки; Социален туризъм; Визови и правни услуги; Всички видове застраховки; Автобусни и самолетни билети; Трансфери и Rent-a-car; Сделки с недвижими имоти. Агенцията се специализира в огранизиране на екскурзии и почивки в България и в съседните й страни – Гърция и Турция Предлагаме почивки през лятото в световно-известните Черноморски курорти Русалка, Балчик, Албена, Златни пясъци, Варна, Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Ахтопол и Синеморец. През зимата туристите могат да прекарат чудесна ваканция като карат ски или сноуборд в перлата на Рила – Боровец, както и в известните български курорти Банско в Пирин и Пампорово в Родопите. За балнеолечение предлагаме минералните извори на Хисаря, Велинград и Сандански, които се препоръчват за лечение на различни болести. Предлагаме също така и комбинирани индивидуални и групови екскурзии в България до Пловдив, Рилски манастир, Бачковски манастир, Копривщица, Розовата долина, Габрово, Етъра, Трявна, Боженци, Велико Търново, Арбанаси, Троянски манастир, Шумен, Роженски манастир и много други. Отделът за международен туризъм организира почивки и екскурзии в най-екзотичните кътчета на нашата планета: В Индийския океан – Сейшелски острови, остров Мавриций , остров Ренион, Тайланд, Шри Ланка; В Карибския басейн – Флорида, Доминиканска република, Ямайка, Барбадос, Бахамски острови, Аруба, Кюрасао, Антигуа, Мексико, Венецуела, Куба и Санта Лусия; САЩ, Канада, Австралия, Таити ; Африка, Азия – Тунис, Египет, ЮАР, Йордания, ОАЕ ; Круизи в Карибския басейн, Мексиканската ривиера, Тихия океан, Средиземно море, Северна Европа и Трансатлантически круизи с “ CARNIVAL CRUISE LINE “ & “ COSTA CRUISES”. Фирма “ Света турс “ организира екскурзии до повечето държави в Европа - Австрия, Германия, Франция, Белгия, Холандия,Великобритания, Ирландия, Италия, Хърватска, Малта, Португалия, Испания, включително Канарските острови и Палма де Майорка. Фирмата има сключени договори за взаимно сътрудничество с едни от най-големите туроператори и турагенти в света. “ Света турс “ ООД се стреми да предложи атрактивни цени, които биха удовлетворили и най-взискателните клиенти. Основната цел, която фирмата си поставя, е туристите да получат най-доброто и качествено обслужване по време на тяхното пътуване.
Сайтът Света Тоурс е разгледан 630 пъти 630       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      
Травел Ес Експрес
http://www.travel-s-express.com/

25
Травъл Ес Експрес“ ЕООД е туристическа агенция, регистрирана през 1995 г. Притежава лизенз за туристически агент No 03154. От 04.09.1996 г. е член на IATA /International Air Transport Association/. Фирмата е оторизиран агент по продажба на самолетни билети на всички българските авиокомпании, както и на чуждите авиокомпании с представителства в България. От 01.05.2001 г. е включена и работи в системата на IATA BSP /Billing and Settlement Plan/ България. “Травъл Ес Експрес “ ЕООД е дългогодишен член на Сдружението на IATA агенциите в България /СИАБ/. Пълният пакет авиационни и туристически услуги, които предлагаме : Самолетни билети по всички дестинации . Хотелски резервации за всяка точка от земното кълбо Индивидуални пакети за почивка в страната и чужбина. Организирани самолетни, автобусни екскурзии и чартърни програми Организиране на прояви в сферата на конгресния туризъм Рент-а-кар резервации Медицинско застраховане Нашите клиенти знаят, че обръщайки се към нас могат да разчитат на : висок професионализъм, експедитивност и коректност нетрадиционни решения при трудни ситуации, максимална степен на конфиденциалност и дискретност.
Сайтът Травел Ес Експрес е разгледан 757 пъти 757       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      
Мира Травел
http://www.mira-travel.com/

25
Туристическа агенция "МИРА ТРАВЕЛ" ООД е член на Международната Асоциация за Въздушен Транспорт (IATA). От 1996 год. е лицензиран агент за продажба на самолетни билети на всички български и международни авиокомпании с представителства в България. "МИРА ТРАВЕЛ" предлага самолетни билети за целия свят по маршрути според изискванията на клиента на конкурентни цени. "МИРА ТРАВЕЛ" предлага на своите клиенти хотелски резервации, организирани пътувания, почивки, семинари и конференции в страната и в чужбина. Клиенти на "МИРА ТРАВЕЛ" са държавни ведомства, частни фирми и граждани. "МИРА ТРАВЕЛ" разполага с два офиса, в които работят висококвалифицирани специалисти. И най-взискателният клиент ще получи най-доброто обслужване.
Сайтът Мира Травел е разгледан 724 пъти 724       Регистрирано на 29.12.2004 29.12.2004      
WASTEELS България
http://www.wasteels.bg/

25
Повече от 50 години в Европа и вече 9 години в България, Wasteels се грижи за пътуванията на своите клиенти. ПОВЕЧЕ ЗА НАС Повече от 50 години в Европа и вече 9 години в България, Wasteels се грижи за пътуванията на своите клиенти. Ние сме тези, които ще Ви спестят усилия и време в търсене на най-изгодната оферта. Ние сме тези, от които ще получите пълна информация за всичко, което Ви интересува във връзка с Вашето пътуване в чужбина. Ние сме тези, при които ще срещнете разбиране и реализация за нестандартните си изисквания. Ние сме тези, които търсите! офис 1 офис 2 Фирма "Wasteels Bulgaria" е регистрирана в България през 1995 г. като клон на "Wasteels International" - френско-белгийска фирма, занимаваща се с международен пътнически транспорт вече 50 години. Като един от най-големите световни туроператори, "Wasteels International" разполага с гъста мрежа от бюра - над 290 в Европа.
Сайтът WASTEELS България е разгледан 599 пъти 599       Регистрирано на 29.12.2004 29.12.2004      
МАТПУ 96 ООД: Нашият официален уебсайт
http://matpu.com/

25
Имаме удоволствието да ви представим нашата фирма “MATПУ-96” ООД. От 13 години компанията работи в областта на транспорта и туризма. Притежаваме 13 собствени автобуси, марка - Mercedes, Mitsubishi, Neoplan и Man. Към настоящия момент обслужваме съвместно с партньори от Австрия, Гърция, Югославия, Македония и Турция девет международни автобусни линии до Виена, Солун, Скопие, Охрид, Битола, Ниш, Белград, Истанбул. В процедура е откриването на нова международна автобусна линия за Германия. От Републиканската мрежа обслужваме редовната линия София – Варна. “МАТПУ-96” ООД е лицензиран туроператор. Работим с туроператори и хотели от цялата страна, Австрия, Гърция, Македония, Турция и др. Предлагаме интересни туристически програми за екскурзии в България, свързани с историята, културата, бита и традициите на нашия народ, зелени и бели училища, индивидуални и групови хотелски настанявания и почивки. За качественото и коректно обслужване на нашите клиенти работят 55 служители. Фирмата разполага с три офиса в София и представителства в Пловдив, Кюстендил, Благоевград и Дупница. Доброто техническо състояние на автобусния парк се осигурява от компетентни специалисти, работещи във фирмения сервиз.
Сайтът МАТПУ 96 ООД: Нашият официален уебсайт е разгледан 1072 пъти 1072       Регистрирано на 29.12.2004 29.12.2004      
Зиг Заг Холидейс
http://zigzag.dir.bg/

25
Зиг Заг Холидейс - Пътешествия из България и Света!
Сайтът Зиг Заг Холидейс е разгледан 789 пъти 789       Регистрирано на 29.12.2004 29.12.2004      
Cross the line
http://www.crossthelinebg.com/

25
Групови и индивидуални почивки и екскурзии до всяка точка на света Специални романтични оферти за младоженци и влюбени Алтернативен туризъм на територията на България:
Сайтът Cross the line е разгледан 573 пъти 573       Регистрирано на 29.12.2004 29.12.2004      
Miel - Агенция за туризъм и самолетни билети
http://www.mieltravel.com/

25
Агенция за туризъм и самолетно обслужване “МИЕЛ” е създадена от екип с опит в туристическия сектор. “МИЕЛ”ООД притежава лиценз № 05343, издаден от Министерството на Икономиката в България за туроператор и туристически агент. Навлизащите нови тенденции и технологии в туристическия сектор продължават да променят установения модел на работа в туристическите агенции. В отговор на този процес се опитваме да бъдем крачка напред, предлагайки на клиентите си съвременни условия на обслужване. През 2004г. ние създадохме Агенция за туризъм и самолетно обслужване “МИЕЛ”, с желанието да подобрим качеството, продуктивността и ефикасността на предлаганите услуги в туристическия сектор. Нашата агенция Ви предлага приятно и бързо пътуване, настаняване в реномирани хотели и осигуряване на един пълноценен престой, съобразен с персоналните Ви изисквания. Независимо дали пътуването ви е с цел бизнес или почивка, групово или индивидуално, ние можем да го организираме, гарантирайки акуратното изпълнение на поетите задължения. Като професионалисти ние се стремим да бъдем в крак с изискванията на времето и считаме, че в условията на глобализация Вие, като наши клиенти, заслужавате високо качество на услугите,точност и коректност.
Сайтът Miel - Агенция за туризъм и самолетни билети е разгледан 642 пъти 642       Регистрирано на 29.12.2004 29.12.2004      
TEMMA. Български туроператор
http://www.dreamtravel.bg/index.php

25
Туристически услуги.Екскурзии и почивки на планина и море, празнични предложения,групови и индивидуални резервации, в България и чужбина.Може би най-добрите цени в страната.
Сайтът TEMMA. Български туроператор е разгледан 1071 пъти 1071       Регистрирано на 28.12.2004 28.12.2004      
Туристическа агенция БОЯНА-МГ
http://www.boiana-mg.com/

25
Бългаска туристическа агенция и туроператор. Предлага почивки, екскурзии, балнеолечение в България, Гърция, Турция, Малта, Кипър, както и круизи по Черно Море и целия свят
Сайтът Туристическа агенция БОЯНА-МГ е разгледан 609 пъти 609       Регистрирано на 28.12.2004 28.12.2004      
Хотел Крис
http://www.mykris.tk/

25
Хотелът се намира в центъра на селището в близост до кметството. Разполага с два апартамента и пет уютни стаи със санитарен възел във всяка от тях. Бар-механа може да обслужи до 50 човека едновременно. На 300 метра от хотела се намира ски писта за деца и начинаещи, дълга повече от километър със ски влек.
Сайтът Хотел Крис е разгледан 664 пъти 664       Регистрирано на 23.12.2004 23.12.2004      
Хотел Икономова къща
http://bansko.org/ikonomovakashta/

25
3 апартамента Стаи оборудвани с телевизор, хладилник и санитарен възел Механа "Икономова къща" се намира на 300 метра oт кабинковия ски лифт в непосредствена близост до известните хотели "Стражите" и "България" .
Сайтът Хотел Икономова къща е разгледан 696 пъти 696       Регистрирано на 23.12.2004 23.12.2004      
Хотел Балгария
http://www.hotelbulgariabansko.com/

25
Хотел "България" се намира на изхода на град Банско в посока към мест- ността Шилигарника. Хотелът отговаря на всички европейски изисквания, предлага уютна обстановка и безупречно обслужване, задоволяващи и най-изтънчените вкусове. Хотел "България" разполага с: 30 двойни стаи и апартаменти, оборудвани с телефон, телевизор (кабелна телевизия), мини-бар и всичко необходимо за спокойна и комфортна почивка.
Сайтът Хотел Балгария е разгледан 666 пъти 666       Регистрирано на 23.12.2004 23.12.2004      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме