Резултати от търсене Резултати от търсене на "Медицина" - 128


Страници:

Клиника по дерматология
http://dermatology-bg.com/

25
В клиниката по дерматология към Военно-медицинска Академия София се прилагат всички съвременни методи и средства за диагностика и лечение на кожните заболявания, както и се решават проблеми в областа на естетичната медицина.
Сайтът Клиника по дерматология е разгледан 2285 пъти 2285       Регистрирано на 17.08.2006 17.08.2006      
Национално Движение Здравословно
http://www.zdravoslovno.org/

25
За по-добър и качествен живот на българските граждани. По-достъпно, по-справедливо и по-качествено здравеопазване в България.
Сайтът Национално Движение Здравословно е разгледан 899 пъти 899       Регистрирано на 28.07.2006 28.07.2006      
Медицински комплекс АЛФАМЕДИКА
http://alfamedika.com/

25
Алтернативна медицина - иглотерапия, ирисова диагностика, аурикулотерапия , масаж, класическа хомеопатия, су-джок, лечебно хранене
Сайтът Медицински комплекс АЛФАМЕДИКА е разгледан 2397 пъти 2397       Регистрирано на 06.07.2006 06.07.2006      
Стоматологичен център - Усмихнете се със самочувствие!
http://www.adentalcenter.eu

25
Стоматологичен център "Алми Дентал" предлага цялостно съвременно лечение за Вашето семейство в самия център на София. Холистичният ни подход гарантира трайно възстановяване на дъвкателния апарат и естетиката. Модерно оборудване и рентгеново отделение.
Сайтът Стоматологичен център - Усмихнете се със самочувствие! е разгледан 1000 пъти 1000       Регистрирано на 04.07.2006 04.07.2006      
Сайт на българските лекари и техните пациенти
http://mygp.us/

25
Форуми на българските лекари и пациенти. Форуми на лични лекари, лекари специалисти и други медицински лица. Форум за алтернативна медицина и лечение. Здравни новини. Безплатни лекарски консултации.
Сайтът Сайт на българските лекари и техните пациенти е разгледан 1544 пъти 1544       Регистрирано на 30.03.2006 30.03.2006      
Медикет
http://www.mediket.com

25
Банки, Застрахователни дружества, Вносители, Представители, Производители, Търговия на едро и дребно, Други, Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Велико Търново, Казанлък, Плевен, Пловдив, Русе, София, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, Курортни населени места, Агенции, Антики, Галерии и Изкуство, Архитектура и Строителство, Дърводобив и Дървообработка, Екология, Електроника и Електротехника, Издателство и Полиграфия, Машини и Съоръжения, Медии и Комуникации, Медицина, Мода и Дизайн, Моторни превозни средства, Обзавеждане и Вътрешен дизайн, Образование, Оптика и Фармацевтика, Охранителна дейност, Печат и Реклама, Селско, Ловно и Горско стопанство, Спорт и Туризъм, Суровини и Материали, Транспорт на хора и товари, Услуги, Флора и Фауна, Химическа промишленост, български фирми, руски фирми, Хотелиерство и Ресторантьорство, Хранително-Вкусова промишленост
Сайтът Медикет е разгледан 2093 пъти 2093       Регистрирано на 09.02.2006 09.02.2006      
Обяви
http://www.obiavi.bg/

25
Безплатни обяви. Удобен и лесен сайт за публикуване в реално време. Голям избор от категории. Универсално търсене. Възможност за добавяне на снимка. Непрекъсната актуализация.
Сайтът Обяви е разгледан 582 пъти 582       Регистрирано на 16.09.2005 16.09.2005      
Рей Тревел
http://www.rey-travel.hit.bg/

25
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ДЕЙНОСТТА НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ “РЕЙ ТРАВЕЛ” ООД, БУЛСТАТ 131093142, Дан. № 12240972510 представяна от : г-жа Екатерина Антонова Михайлова – Управител Ръководството на фирмата развива дейност, за която има вече създадена 30-годишна практика, а именно организиране на пътувания главно за чужбина в няколко насоки: Професионално ориентиран туризъм : като семинари “на колела”, обмяна на опит, участие в международни симпозиуми, семинари, конгреси и т.н. с участието на ръководители на предприятия, главни счетоводители и други специалисти в зависимост от тематиката на обучението, водещи специалисти в сферата на медицината, архитектурата, реставрацията, орнитологията, фолклора и т.н., както и представители на държавната администрация на различни нива. Към този вид може да бъде прибавена и спортната сфера, а именно обслужване на отбори за участие в международни състезания или техните фенове. Туризъм с познавателна и развлекателна цел : за всички възрасти от широката публика. В този вид пътувания се вписват както пътувания за участие в чуждестранни ежегодни и традиционни мероприятия : като например Карнавала във Венеция, така също и пътувания подчинени на българския празничен календар като : Коледа, Нова година, Великден и т.н. Този вид екскурзионни пътувания дават голяма възможност за опознаване историята, географията, бита и обичаите на страните, които се посещават и с тях се постигат горните цели, както и възпитателното въздействие върху публиката. Туризъм с цел почивка : отново за широката публика и за всички възрасти в страните, които предлагат възможност за отдих, като от по-близките дестинации : Турция, Гърция, Хърватска, а от по-далечните – Италия, Испания, Куба, Египет, Тунис, Мексико и т.н. Горните програми се предлагат както за групови, така и за индивидуални пътувания. При възможност и проявен интерес от нашите чуждестранни партньори предлагаме интересни оферти за обслужване на чужденци в България лято-зима и познавателни маршрути, като например “Манастирите в България” или “Българското вино” и др. Горните програми се осъществяват с : автобуси, самолети и кораби или комбинирано. В процеса на работа се следи стриктно пазарната политика,.Познавайки отлично възможностите на българския туристически пазар основен акцент поставяме върху съответствието между количеството и качеството при определянето на възможно най-конкурентноспособни цени и високо качество на обслужването както и разкриване на нови ниши за разширяване дейността на фирмата.
Сайтът Рей Тревел е разгледан 757 пъти 757       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме