Резултати от търсене Резултати от търсене на "САПАРД" - 3


Страници:

Начини за финансиране на идеи
http://financing.netnotebook.net/

25
Уебсайтът http://financing.netnotebook.net/ съдържа информация и примери за начините за финансиране на идеи, както и нашият опит и съвети. Кратко и точно представяне на най-необходимата информация за безвъзмездно финансиране на бизнес идеи. Информация за фондации, инвестиционни фондове и европейските фондове. Сайтът съдържа практически опит и съвети за кандидатстване, като съветите и препоръките са в резултат на наши изводи и препоръки от специалисти.
Сайтът Начини за финансиране на идеи е разгледан 1792 пъти 1792       Регистрирано на 27.07.2011 27.07.2011      
Бест партнърс ООД
http://www.bestpartners.bg

25
“Бест Партнърс” ООД е млада динамично развиваща се консултантска компания, която предлага уникални за българския пазар консултантски продукти и услуги. Фирмата е специализирана в консултиране на бизнеса по изготвяне на инвестиционни проекти и бизнес планове при кандидатстване на български компании за финансиране по програми на Европейския съюз. Компанията работи с екип от специалисти, притежаващи знания и опит в сферата на предприсъединителните програми на ЕС ( ФАР и САПАРД), както и оперативните програми за усвояване на средства от Структурните фондове на ЕС.
Сайтът Бест партнърс ООД е разгледан 619 пъти 619       Регистрирано на 17.11.2007 17.11.2007      
Сушилни за дървесина
http://www.klimatet1.hit.bg

25
Производство, проектиране, изграждане и инженеринг на сушилни камери за всички видове дървесина ( дървен материал, греди, талпи, детайли ) /монолитни или от аломиниева металоконструкция/ с пълна автоматизация на сушилния процес. Камери за термична обработка на дървен материал – стерилизиращи камери за евро палети. Производство на водогрейни и парни котли на твърдо гориво с мощност до 1 000 kW, отоплителни инсталации, отопление на производствени халета, радиатори, калорифери, осеви вентилатори с диаметър до 2500мм., предназначени за работа в сушилни и стерилизиращи камери окомплектовани с топло и влагоустойчеви двигатели клас F тип IP55, слънчеви инсталации, влагомери – преносими и стационарни. Консултации на място от специалисти на фирмата. Изпълнение на проекти по програма САПАРД.
Сайтът Сушилни за дървесина е разгледан 978 пъти 978       Регистрирано на 08.05.2005 08.05.2005      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме