Резултати от търсене Резултати от търсене на "еднодневни" - 5


Страници:

Контактни лещи, диоптрични стъкла, очила
http://iris-bg.net

25
Контактни лещи-еднодневни, месечни, годишни, мултифокални от Bausch&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, цветни лещи; Рамки за очила; Диоптрични стъкла-фотосоларни, антирефлексни от Essilor, Hoya, Zeiss. Консултации по имейл. Онлайн поръчки.
Сайтът Контактни лещи, диоптрични стъкла, очила е разгледан 690 пъти 690       Регистрирано на 24.02.2011 24.02.2011      
Контакти лещи онлайн
http://kontaktni-leshti.bg

25
Контактни лещи онлайн, цени по ниски от конкуренцията. Торични, цветни едномесечни и др.
Сайтът Контакти лещи онлайн е разгледан 739 пъти 739       Регистрирано на 18.04.2010 18.04.2010      
Етнографски комплекс “КУЛАТА” - на 3 км. от Велико Търново
http://www.kulata-bg.com

25
Ако търсите почивка сред природата и искате да почуствате магическата притча на традициите, то Етнографски комплекс “КУЛАТА” е най-доброто решение. Комлексът е разположен на 30 м. от река Янтра, което предоставя благоприятни условия за плаж и риболов. В рамките на еднодневни разходки можете на посетите Велико Търново, историческия хълм Царевец, Великата лавра "Св. 40 Мъченици", Историческия музей, Музей "Възраждане" - където е подписана Търновската конституция, Читалище "Надежда" - където е учедено първото Велико Народно събрание, Самоводската чаршия, възрожденското с. Арбанаси, архитектурния резерват - с. Боженци, етнографския комплекс “Етъра”, Пещера "Бачо Киро" и Дряновски манастир, Капиновски манастир, Килифарски манастир, Преображенски манастир. Хотел Хотелът разполага с 32 легла, разпределени в тройни, двойни стаи и апартаменти. Всички стаи имат баня, WC, TV, кабелна телевизия. Ресторантът разполага с 70 места, предлага богат асортимент от българската национална кухня. Уют и топлина създават две камини, уникални дърворезби и специално подбрана винарска колекция. Ресторантът е подходящ за бизнес срещи, конференции, банкети, обучение, коктейли, сватби и други тържества. Доброто настроение осигурява оркестър на живо. История На това място преди 1700 години се е издигала Римска бойна кула, от която се е наблюдавало поречието на река Янтра. През XV век е построена Кулата на Шемши Бей, който е бил “областния управител” на Великотърновска околия. До освобождението на България от турско робство, "Кулата" е опожарявана два пъти от български войводи. През 1979 година е реставрирана и пристроена ресторантска и хотелска част. Музей Сградата на музея е на три етажа. Това е най-високата битова сграда на Балканите, изградена изцяло от камък. На първият етаж е представена етнографска експозиция в две части. В първата част са показани сечива и инструменти, които са използвани за работа на полето – диканя, рало, вършачки, кошери, кораб за мачкане на грозде и много други. Във втората част са представени предмети от бита на населението – стан, чакрък, вретено и т.н. Всичко това е илюстрирано и с фотоси от 1904 до 1924 година. На вторият етаж са разположени гостните и покоите на Шемши Бей. Според легендата Беят е делил леглото си с дванадесетте си хънъми. На третият етаж има две огромни конферентни зали, украсени с китеници, дърворезби и ковано желязо.
Сайтът Етнографски комплекс “КУЛАТА” - на 3 км. от Велико Търново е разгледан 876 пъти 876       Регистрирано на 14.07.2008 14.07.2008      
Уникорн Травел
http://unicorn.journey.bg/bg/

25
Организира за клиенти и продава широка гама туристически продукти, обслужва индивидуални туристи и туристически групи, предоставяйки следните видове услуги: Резервации за хотели в страната и в чужбина; Самолетни билети; Еднопосочен трансфер; Коли под наем в страната и в чужбина; Еднодневни екскурзии; Уикенди - екскурзии и почивки; Почивка в страната и чужбина; Круизи Туроператорът, който Ви предлага лукса на избора! Уважаеми Дами и Господа, За Вас и Вашите семейства, роднини, приятели и за Вашите служители, ние Ви предлагаме богат избор от хотели на нашето Черноморие и планински курорти.
Сайтът Уникорн Травел е разгледан 696 пъти 696       Регистрирано на 04.01.2005 04.01.2005      
ТСБ Холидейс
http://www.tbsholidays.com/

25
НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ: # Хотелски резервации за ИНДИВИДУАЛНИ и ГРУПОВИ пътувания # Турове до културни, религиозни и бизнес центрове в БЪЛГАРИЯ # Зимни ски ваканции и летни морски почивки ПАКЕТНИ УСЛУГИ: Настаняване в хотели в цяла БЪЛГАРИЯ Екскурзии по интереси Еднодневни турове до различни забележителности Винарски турове Планински маршрути Специални турове по заявка Краткоседмичен отдих (Уикенд) ДРУГИ УСЛУГИ: Хотелски резервации в страната и чужбина Самолетни и автобусни резервации Транспортни услуги Екскурзоводски услуги Ние извършваме всички поръчани услуги бързо и безпроблемно - защото за нас е много важно ПОТРЕБИТЕЛЯТ да остане доволен и щастлив!!!
Сайтът ТСБ Холидейс е разгледан 745 пъти 745       Регистрирано на 03.01.2005 03.01.2005      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме