Резултати от търсене Резултати от търсене на "екскурзии" - 317


Страници:

Туристическа агенция Бохемия
http://www.bohemia.bg

25
Он-лайн каталог за туристически услуги и информация с атрактивни предложения за екскурзии и почивки в страната и чужбина, бизнес пътувания, автобусни и самолетни билети, хотелски резервации в цял свят, медицински застраховки, рент-а-кар, асистанс.
Сайтът Туристическа агенция Бохемия е разгледан 2296 пъти 2296       Регистрирано на 12.02.2005 12.02.2005      
Туристическа агенция Мейкомс
http://www.maycoms.com

25
Фирма “ МЕЙКОМС “ присъства на туристическия пазар от 1991 година и се е наложила като сериозна туристическа агенция в страната и чужбина за различните видове изпращащ и приемащ туризъм.
Сайтът Туристическа агенция Мейкомс е разгледан 535 пъти 535       Регистрирано на 12.02.2005 12.02.2005      
Туристическа Агенция Карина Турс - БЪЛГАРИЯ
http://www.karinatours.com/

25
Карина Турс - Екскурзии и почивки в страната и чужбина. Хотелски резервации за цял свят. Организиране на конгреси, семинари и бизнес пътувания. Самолетни и автобусни билети. Топ оферти за всички празн
Сайтът Туристическа Агенция Карина Турс - БЪЛГАРИЯ е разгледан 611 пъти 611       Регистрирано на 24.01.2005 24.01.2005      
Eмералд Травел
http://www.emeraldbg.com

25
Лицензиран туроператор.Предлага собствени пакети за почивки и екскурзии в страната и чужбина по следните направления: Турция/ Кушадасъ, Бодрум, Мармарис, Анталия/ , Гърция, Хърватска, Италия, Испания.
Сайтът Eмералд Травел е разгледан 520 пъти 520       Регистрирано на 21.01.2005 21.01.2005      
Емди Травел
http://www.emditravel.com/

25
С настоящата информация искаме да представим на вашето внимание "ЕМДИ-П.А.Порязова и син" ООД, уверени, че ще Ви предложим качествени услуги свързани с подотраслите на пътническата и туристическа индустрия. "ЕМДИ-П.А.Порязова и син" ООД е партньор на "Австрийски авиолинии" за България, член на Международната асоциация за въздушен транспорт /IATA/, партньор на Английската туроператорска агенция "Gulliver Travel Associates", агент на застрахователните дружества "Витоша-CORIS" и QBE. Притежава лиценз за туристически агент и лиценз за тур оператор и работиме чрез терминална връзка с глобалната резервационна система "Amadeus". "ЕМДИ-П.А.Порязова и син" ООД е агент по продажбите на самолетни билети на всички авиокомпании с представителства в България. Ние можем да предложим всичко свързано с организирането на различни видове пътувания: индивидуални или групови, бизнес или туристически. Нашите услуги включват: -информация и резервация за полети чрез предпочитани от Вас средства за комуникация /електронна поща,телефон,факс и т.н./ -издаване на самолетни билети -отстъпка в полза на възложителя -безплатни билети чрез системата на различните авиокомпании за събиране на мили -коли под наем -VIP пътувания -хотелски резервации за цял свят и издаване на ваучери -медицински застраховки -екскурзии и почивки в страната и чужбина "ЕМДИ-П.А.Порязова и син" ООД е на пазара от 1994г. и има необходимите традиции и опит за организирането на различни видове пътувания. Служителите на агенцията са високо квалифицирани и притежават всички необходими сертификати за извършване на специфичната дейност. Те са готови да Ви предложат най-добрите решения за вашите желания.
Сайтът Емди Травел е разгледан 675 пъти 675       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Вектра Травел
http://www.vectratravel.com/

25
"Вектра Травел" - име с 12-годишни традиции, Ви предлага нещо ново - ONLINE резервации на самолетни билети, предоставяне на автомобили под наем, продажба на екскурзии, почивки и медицински застраховки. СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ !!! Ние можем да доставим Вашите билети в цялата страна по куриер, или да Ви издадем електронен билет, и разбира се, заповядайте в нашите офиси във Варна и София. Попълнете резервационна форма или ни изпратете E-mail, и в рамките на 24 часа / 48 през уикендите / ще Ви представим най-подходящата оферта за пътуването Ви в обратен mail. При потвърдена от Вас резервация, можете да платите билетите в брой, по банков път или на куриера при доставката.
Сайтът Вектра Травел е разгледан 570 пъти 570       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Туристическа Агенция Бояна- МГ
http://www.boiana-mg.com/

25
БОЯНА-МГ : Бългаска туристическа агенция и туроператор. Предлага почивки, екскурзии, балнеолечение в България, Гърция, Турция, Малта, Кипър, както и круизи по Черно Море и целия свят
Сайтът Туристическа Агенция Бояна- МГ е разгледан 650 пъти 650       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Сити Тур
http://www.citytoursofia.com/

25
Щом сте тук, значи възнамерявате да пътувате. Ако възнамерявате да пътувате, значи ще Ви трябва информация и съдействие. А предоставянето на информация и съдействие във връзка с пътувания в страната и чужбина е нашата работа. Ние Ви предлагаме нашето съдействие за: хотелски резервации; транспортни услуги; почивки; екскурзии; медицински застраховки при пътуване в чужбина Ако се нуждаете от хотел - кажете ни какви са изискванията Ви и ние в максимално кратък срок ще Ви представим нашите предложения, от които да направите своя избор. Искате да си подарите една екскурзия? Прегледайте програмите за групови екскурзионни пътувания, които сме подбрали за Вас или ни напишете един Е-мейл и ни кажете какво бихте искали! Решили сте, че най-после е дошъл и Вашият ред за почивка? Независимо дали предпочитате нашето Черноморие или бихте искали да почивате в на някое екзотично място като, да речем, Малдивите - прегледайте предложенията, които сме подбрали за Вас! От м. юли 2003 г. възможностите ни да Ви предложим именно Вашата почивка или екскурзия станаха още по-големи, тъй като "Сити тур" е вече официален агент на най-големия туристически концерн в света - TUI . Можем да Ви предложим голям избор от интересни пътувания за всеки вкус до всички краища на света. В случай, че не намерите това, което търсите, или ако искате нещо по-специално - пишете ни и ни кажете какви са желанията Ви! Ние ще се постараем да ги превърнем в реалност. За да Ви бъдем максимално полезни, ни сме се постарали да подберем и предложим на вниманието Ви връзки към източници на допълнителна информация за пътуващия човек.
Сайтът Сити Тур е разгледан 553 пъти 553       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Бул Партнерс Травел
http://www.bulpartners.com/

25
Булпартнерс травел ООД - агенция за туризъм и пътувания, продажба на самолетни билети е основана през 1996 година, лицензиран туроператор и агент, с лиценз т.о. 02993, т.а. 02994, член на IATA. Булпартнерс травел ООД, ВИ ПРЕДЛАГА ШИРОКА ГАМА ОТ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ: Ваканции на българското Черноморие и в планинските ни курорти Възстановяване в най-добрите балнеологични центрове в страната Почивки и екскурзии в чувбина Организиране на семинари, конференции, симпозиуми в страната и в чужбина Обиколни и специализирани турове из атрактивни туристически места и обекти, съхранили богатото културно-историческо наследство на България Организиране подготовка на спортни отбори Хотелски резервации в страната и чужбина Медицински застраховки с и без асистанс Продажба на самолетни и автобусни билети Рент-а-кар в страната и чужбина Булпартнерс травел ООД ИЗВЪРШВА ВСЯКАКВИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ПО ИНДИВИДУАЛНА ЗАЯВКА: Консултация и краткосрочна изработка на туристически продукт по желание на клиента Резервация и продажба на самолетни билети на изгодна за пътника цена, на всички авиокомпании ,и доставка на посочения от клиента адрес Обслужване на корпоративни гости За вашето индивидуално пътуване, ще ви предложим желана от вас кола под наем както в страната, така и зад граница. За вашето спокойствие и сигурност, Булпартнерс травел ООД предлага пълната гама от застрахователни услуги! Ако пътувате в чужбина и ви е необходима само хотелска резервация, Булпартнерс травел ООД може да ви предложи хотели от всички категории в избран от вас град по света. Основна цел на фирмата е да задоволи изискванията на своите клиенти! КАЧЕСТВОТО ПО-ВИСОКО ОТ ЦЕНАТА! В този дух ви предлагаме най-интересното от туристическите ни програми за почивка и екскурзии в страната и в чужбина. За повече информация, заповядайте при нас! ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ ДА НАПРАВИТЕ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ИЗБОР
Сайтът Бул Партнерс Травел е разгледан 652 пъти 652       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
БГ Турс Варна
http://bgtours.dir.bg/

25
На Вашето внимание представяме туристическа агенция БГ Турс Варна, лицензиран тур оператор, с богат опит в туристическата дейност. На туристическия пазар сме от 1991г. Работим в областта на вътрешния и външния туризъм. Основните ни входящи туристи са от Германия, Унгария и Русия. Предоставяните от нас услуги винаги се отличават с отлично качество и висок професионализъм, за което свидетелства и факта, че сме партньори на най-големите тур операторски фирми от различни държави в Европа. Специализирани сме в летния туризъм. В тази връзка можем да Ви предложим настаняване в най-добрите български морски курорти като Златни пясъци, Ривиера, Слънчев ден, Св.Св. Константин и Елена, Албена, Слънчев бряг, както и в планинските курорти през зимата. Основните дейности на фирмата включват: * трансфери, настаняване, разглеждане на забележителности, културни програми; * самолетни билети, чартъри; * индивидуални екскурзии и почивки в страната и чужбина; * абитуриентски балове, зелени и бели училища, ученически екскурзии; * конференции, събеседвания, срещи /цялостно обслужване/; * собствен рент а кар. Можем да организираме почивката Ви в желан от Вас обект в страната и в чужбина и да отговорим на всичките Ви изисквания. Очакваме Вашите запитвания за допълнителна информация.
Сайтът БГ Турс Варна е разгледан 732 пъти 732       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Албени Тур
http://www.albena.bg/

25
Албена е един от най-красивите курорти по българското крайбрежие. Албена е мястото, където морето се среща с пясъка. Курортът е наслада за всички възрасти – пясъчни ивици, кристално море, Албена предлага на всекиго по нещо. Комплексът Ви разполага с над 14 900 легла в 43 хотела (2-4 звезди), разположени на самия морски бряг или близките хълмове с изгледи към морето и националния резерват “Балтата”. Хотелите разполагат с всички необходими удобства: кабелна телевизия, телефонни линии, ресторанти, барове, интернет зали, медицинско обслужване, рент а кар, конгресни зали, басейни, спортни услуги и др.
Сайтът Албени Тур е разгледан 702 пъти 702       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Унитурс
http://www.unitoursbg.com/

25
Туристическа агенция "Юнитурс" е създадена през 1993г. във Варна. Лицензирана е по Закон за туризма от Министерство на Икономиката за извършване на туристическа дейност. Част от услугите, които извършваме професионално са: - разнообразни възможности за почивки на море или планина в хотели с категория от две до пет звезди, частни вили и квартири в България и чужбина; - интересни културно-опознавателни турове в Европа и България; - организиране на лагери и екскурзии за младежи ; - цялостна организиция и обслужване на семинари, бизнес срещи, фирмени мероприятия, партита и лични събития - осъществяване на трансфери с автомобили, минибуси или автобуси; - за вас и вашите бизнес-партньори предлагаме делови пътувания, хотелски резервации, рент-а-кар, специални туристически програми; - автобусни и самолетни билети за цял свят с най-добри маршрути и цени; За нас е изключително важно да предлагаме високо качествени продукти и да осигурим отлично обслужване за да продължим да поддържаме подходяща репутация и да печелим доверието и задоволството на нашите клиенти и партньори. Доверете се на нашия опит!
Сайтът Унитурс е разгледан 651 пъти 651       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Марбро Турс
http://www.marbrotours.bg/

25
Фирма “Марбро турс” ЕООД, вписана в регистъра на Пловдивски окръжен съд по ФД № 6726/ 1995г. и решение на ПОС № 9328/13.11.1995г., със седалище: гр.Пловдив, ул. ”Драган Цанков” № 43, БУЛСТАТ: Ю 825391828, дан. № 1160024697 е лицензиран туроператор и туристически агент - лиценз № 1062, 1063/ 10.02.1999. Фирмата присъства на туристическия пазар от 1991 година и се е наложила като сериозен туроператор в страната и чужбина за различните видове изпращащ и приемащ туризъм. Член е на БАТА от 1997 г. и член на IATA от 2000 г. “Марбро турс” ЕООД е първата българска частна фирма, организирала чартърни полети до Дубай и страните от Залива и е с изключителни права на китайския пазар по подписан 5 годишен договор с “China International Travel Services”. Също така има сключен петгодишен договор за организиране на детски лагери по програма на ЮНЕСКО. “Марбро турс” ЕООД спечели конкурса за официален туроператор на “Европейски месец на културата – Пловдив 1999”, наградена е със златна награда на АК “Балкан” за 1999 г. за постигнати високи резултати.
Сайтът Марбро Турс е разгледан 833 пъти 833       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Туристическа Агенция Лотос
http://www.lotos-bg.com/

25
LOTOS TRAVEL AGENCY работи с един от най-големите испански туроператори. Имаме удоволствието да Ви представим нашите оферти за почивки и екскурзии в Испания, Канарски и Балеарски острови, Португалия, Малта, Тунис, Карибски острови - Куба и Доминиканска Република, Аруба и мн. други. LOTOS TRAVEL AGENCY ОРГАНИЗИРА И ПРЕДЛАГА ЦЕЛОГОДИШНО ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ - пълен достъп до 1200 хотела в Европа, on-line резервационна система с незабавно потвърждение на резервациите › ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ ПОЧИВКИ › КОМБИНИРАНИ ПЪТУВАНИЯ › СЪЧЕТАНИЯ ОТ ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИЯ
Сайтът Туристическа Агенция Лотос е разгледан 752 пъти 752       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      
Космос Травел
http://www.cosmostravel.bg/

25
Пред Вас е нашата интернет страница, в която ще намерите подробна и изчерпателна информация за черноморските хотели, нашите екскурзии и услугите, които предлагаме. Имате възможност да се убедите лично в настъпилите промени в българските морски курорти – построиха се много висококатегорийни хотели, други бяха реконструирани, изградиха се нови увеселителни заведения и атракции.
Сайтът Космос Травел е разгледан 680 пъти 680       Регистрирано на 05.01.2005 05.01.2005      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме