Резултати от търсене Резултати от търсене на "панти" - 8


Страници:

Bestdoorsbg.com - Поръчкови интериорни врати произведени по индивидуални размери
http://www.bestdoorsbg.com

25
Представяме ви един практичен продукт, приложим за всички панелни жилища с метални каси на вратите. Монтаж директно в-у металната каса, без къртене, без прах и замърсяване, минимално стесняване на светлия отвор.
Сайтът Bestdoorsbg.com - Поръчкови интериорни врати произведени по индивидуални размери е разгледан 405 пъти 405       Регистрирано на 30.10.2012 30.10.2012      
стъклени витрини и врати ,дограма
http://obelixrr.alle.bg

25
Стъклопоставяне и стъкларски услуги Хиподрума ,Красно село ,Лагера ,Белите брези ,Гоце Делчев ,Славия и гр.София. Доставка и монтаж на стъкла ,стъклопакети и огледала .Остъкляване на врати, прозорци и балкони .Подмяна счупени стъкла. Монтаж стъкла и огледала по домовете . Изработка на стъклени витрини и врати , плъзгащи врати и душ кабини от стъкло. Уплътнение и ремонт на стъклени врати , смяна на панти и подов автомат. Обработка и лепене на стъкло , мебели , бар плотове и парапети от стъкло. Стъклени прегради и паравани . Изработка ,доставка и монтаж Алуминиева и pvc дограма ,стъклопакети , окачени фасади и еталбонд, комарници. Ремонт на дограма, врати и прозорци. Стъкларско ателие бул. Цар Борис III N97
Сайтът стъклени витрини и врати ,дограма е разгледан 665 пъти 665       Регистрирано на 13.04.2012 13.04.2012      
Метални врати за дома ви
http://xn----7sbbhmtdtgn0bri.com

25
Метални врати: Тях израбтваме от стоманена конструкция и биват допълнително подсилени около бравата и пантите. Те биват различни видове: - с 1 ламарина - с фурнир - с 2 ламарини Металните врати, които продаваме са достъпни за всяко едно семейство. Всички видове метални врати могат да бъдат оцветени в цвят по Ваше желание. С предлаганите от фирмата ни врати за входове, Вие не само ще подобрите визията на входа Ви, но ще бъдете по-сигурни и по-защитени за Вашите домове. Входни пощенски кутии: с красивите пощенски кутии, които продаваме, Вие ще завършите новата визия на входа Ви. Те са не само стилни, но и достатъчно здрави, за да не се безпокоите за Вашата поща. Монтиране на брави: Компанията ни монтира, преработва и ремонтира брави, без значение дали са закупени от нашата фирма. Работим с най-разпространените и доказали се марки на нашият пазар като - "Mauer", "Abloy", "Secureme", "Gerda", "Kale" и други. В асортимента ни също влизат и сюрмета, електрически насрещници, домофонни системи и автомати за врати . Решетки: Правят се в нашият цех и са направени от правоъгълни профили с различна широчина според избора на купувача. Решетките ни могат да бъдат монтирани на както за Вашият апартамент, така и за Вашият гараж, прозорци, тераси, врати. Могат да бъдат оцветени в цвят по Ваше желание.Врати за мазета: Този тип метални врати са изработени от един пласт метал, който се прегъва от специализирана за това преса, в същото време ги заздравяваме с метални кутии, които са във вътрешната част и се заваряват по цялото пространство на самата врата. Касите, които са в комплект с вратите са 2 типа - Метален профил или Винкел. Съответстващия от тях се избира след разговор с купувача при измерването на размерите. Вратите за мазета са подходящи заради по-голямата сигурност на мазето, на което са сложени. Компанията ни е специализирана в изработката и монтирането на метални врати (блиндирани врати), капаци за прозорци, врати за входове, стелажи, решетки, ограждения, портали, врати за мазета, дограма и други.
Сайтът Метални врати за дома ви е разгледан 576 пъти 576       Регистрирано на 28.12.2011 28.12.2011      
Интернет магазин за обков и крепежни елементи на Авлон
http://online-furnish.com/

25
Електронен магазин за обков и крепежни елементи на Авлон ЕООД, поддържан от екипа на фирмата. Вие винаги можете да разчитате на нашата точност и коректно отношение, също както и във всеки един от офлайн магазини.
Сайтът Интернет магазин за обков и крепежни елементи на Авлон е разгледан 629 пъти 629       Регистрирано на 28.09.2011 28.09.2011      
ВЕГАС-ПИК ЕООД - Мебелен обков и аксесоари
http://www.vegasbg.hit.bg/

25
ВЕГАС-ПИК ЕООД, е бързо развиваща се компания за мебелни консумативи и аксесоари внос от Италия, Дания, Турция и др... Продуктите ни се отличват с отлично качество на подходяща цена. Лесни за работа, подплатени с монтажни схеми, позволяващи дори на не професионалист да се справи, а това е допир и до обикновения гражданин.
Сайтът ВЕГАС-ПИК ЕООД - Мебелен обков и аксесоари е разгледан 1420 пъти 1420       Регистрирано на 09.05.2010 09.05.2010      
ВЕГАС-ПИК ЕООД
http://www.vegasbg.hit.bg

25
ВЕГАС-ПИК ЕООД, е бързо развиваща се компания за мебелни консумативи и аксесоари внос от Италия, Дания, Турция и др...Панти, водачи, мебелни крака, дистанционери, механизми за вграждане, дръжки, стъклодържачи, кантове, водобрани, винтове. Продуктите ни се отличват с отлично качество на подходяща цена. Лесни за работа, подплатени с монтажни схеми, позволяващи дори на не професионалист да се справи, а това е допир и до обикновения гражданин.
Сайтът ВЕГАС-ПИК ЕООД е разгледан 540 пъти 540       Регистрирано на 09.05.2010 09.05.2010      
КОВАНО ЖЕЛЯЗО
http://www.metalkonsult.zona.bg

25
Фирмата е вносител и производител на ковано желязо. Търговия на едро и дребно. Производство на ковани профили и шини ,изработка на елементи от ковани,гладки шини и квадрати . Изработка и монтаж на врати , портали , огради , парапети , спални и всичко по чертеж на клиента .
Сайтът КОВАНО ЖЕЛЯЗО е разгледан 1519 пъти 1519       Регистрирано на 21.07.2009 21.07.2009      
КОВАНО ЖЕЛЯЗО
http://metalkonsult.zonz.bg

25
Фирмата е вносител и производител на ковано желязо. Търговия на едро и дребно. Производство на ковани профили и шини ,изработка на елементи от ковани,гладки шини и квадрати . Изработка и монтаж на врати , портали , огради , парапети , спални и всичко по чертеж на клиента .
Сайтът КОВАНО ЖЕЛЯЗО е разгледан 1136 пъти 1136       Регистрирано на 16.07.2009 16.07.2009      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме