Резултати от търсене Резултати от търсене на "фамилна къща" - 7


Страници:

Жилищен комплекс "Панорама"
http://panorama-botevgrad.com/

25
Комплекс „Панорама” е най-новият завършен жилищен комплекс в Ботевград. Само на 40 минути път от София, разположен живописно в полите на Стара планина, комплексът предлага апартаменти и еднофамилни къщи на всички, уморени от шума и забързаността на големия град. Отговарящ на всички съвременни тенденции в областта на недвижимите имоти, „Панорама“ - Ботевград предлага неповторимо съчетание на високо качество, чудесна локация и добри цени. „Панорама“ - Ботевград е собственост на „КРЕЕР.С”, дъщерна фирма на френско-българското дружество CREER България. Той е изграден по съвременните френски стандарти за ново строителство като всички апартаменти и къщи са газифицирани, топлоизолирани и са прекарани всички други комуникации. Това е първият комплекс от затворен тип, с денонощна охрана в Ботевград, който съчетава сигурност и прекрасни условия за живот. Към вашата нова къща или апартамент можете да добавите и гараж или собствено паркомясто. Реализираният проект „Панорама” представлява малък жилищен комплекс, съчетаващ зона с ниско жилищно застрояване с еднофамилни къщи (9 броя) и зона с високо жилищно застрояване –жилищна сграда с три входа (с 80 апартамента).
Сайтът Жилищен комплекс 1947       Регистрирано на 12.04.2016 12.04.2016      
архитектурни проекти за къщи
http://www.gotovi-proekti.com/

25
Каталог с готови архитектурни проекти на къщи и вили. Галерия от различни архитектурни стилове на къщи. Преработка на проекти за еднофамилни къщи. Фасадни проекти на къщи и разпределение. Галерия с проекти на къщи вили. Готови планове и разпределения. Индивидуално проектиране, проектанти, проектантски фирми и бюра. Архитекти. Продажба и цени на имоти, готови, типови проекти за монолитни къщи и вили. Каталози с различни стилове на къщи. Модерен. Традиционен. Национален. Европейски.Вижте вашата бъдеща къща още преди да е построена. Галерия от еднофамилни проекти на къщи и вили. Планове на къщи. Категории по РЗП на къщи. Различни стилове на къщи и вили. Каталози с типови архитектурни проекти на къщи. Типови планове и разпределения на помещенията в къщата. 3а еднофамилни и двуфамилни къщи. Тук ще намерите план за еднофамилна или двуфамилна къща. Каталози с различни стилове на къщи. Масивно строителство.
Сайтът архитектурни проекти за къщи е разгледан 559 пъти 559       Регистрирано на 05.08.2014 05.08.2014      
Готови и типови архитектурни проекти за еднофамилна и двуфамилна къща и вила на един или два етажа.
http://www.plans.bg

25
Каталози с планове на готови и типови архитектурни проекти за еднофамилни и двуфамилни къщи. Тук ще намерите план за едноетажна или двуетажна къща, разположена свободностоящo или на калкан. Проектите са разделени по стил, по вид, по квадратура, по начин на застрояване и са подходящи за различен по наклон и форма терен и имот.
Сайтът Готови и типови архитектурни проекти за еднофамилна и двуфамилна къща и вила на един или два етажа. е разгледан 1283 пъти 1283       Регистрирано на 22.07.2012 22.07.2012      
Фамилна къща за гости Слънчево - За вашата ваканция, уикенд или празник през цялата година
http://villaslanchevo.com

25
Фамилна къща за гости Слънчево ще ви посрещне с величествена панорама над каньона на река Бели Лом в Русенски природен парк. Вила Слънчево разполага с 10 двойни стаи и е подходяща за вашата ваканция, уикенд или семеен празник през цялата година. На разположение са кухня, зала за хранене, лятна градина и барбекю, сателитна телевизия и интернет.
Сайтът Фамилна къща за гости Слънчево - За вашата ваканция, уикенд или празник през цялата година е разгледан 793 пъти 793       Регистрирано на 31.12.2009 31.12.2009      
Почивка на море в курорта Приморско
http://www.100.primorsko2.com

25
Предлагаме Ви почивка и ваканция в удобни и функционални апартаменти и стаи, във фамилна къща, край морето на Приморско. Курортът е предпочитан заради благоприятния климат, прекрасната си природа, известен с два плажа по 4 км. златист пясък, чисто море и много пясъчни дюни.
Сайтът Почивка на море в курорта Приморско е разгледан 815 пъти 815       Регистрирано на 15.04.2009 15.04.2009      
Хоум Център ООД - Фирма за строителство и проектиране на едно- и двуфамилни къщи и търговия с недвижими имоти
http://www.homecentre-bg.com

25
Фирма за недвижими имоти и строителство на еднофамилни къщи. Изработва и архитектурни проекти; притежава каталог с готови проекти на къщи; като предлага европейски стандарти за изолация и строителство на къщите. Фирмата предлага и всички видове недвижими имоти.
Сайтът Хоум Център ООД  - Фирма за строителство и проектиране на едно- и двуфамилни къщи и търговия с недвижими имоти е разгледан 1478 пъти 1478       Регистрирано на 22.08.2006 22.08.2006      
Списание "още за КЪЩАТА" - Строителство, Архитектура, Проектиране
http://www.ka6tata.com

25
Специализирано луксозно списание за строителство, архитектура, проектиране, строителни технологии и материали, интериорен и екстериорен дизайн.
Сайтът Списание 1467       Регистрирано на 14.03.2006 14.03.2006      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме