Резултати от търсене Резултати от търсене на "press" - 103

Страници:

ЖЕЛЕЗАРИЯ ЕТ ТОМИ-Н

25
При нас можете да намерите всичко за вашия дом, офис, хотел или заведение на атрактивни цени. Има голямо разнообразие от асортимент и постоянни промоции. електроматериали, ВиК, инструменти, бои, строителни материали, обков, машини и консумативи за тях, мивки, аксесоари за баня, смесители, преси за коса, маши за коса, сешоари, ретро маши. Посетете сайта ни и няма да останете разочаровани.
Сайтът ЖЕЛЕЗАРИЯ ЕТ ТОМИ-Н  е разгледан 1416 пъти 1416       Регистрирано на 05.10.2009 05.10.2009
Рекламна Агенция ПУЛС Дизайн

25
Рекламна агенция - ПУЛС Варна -PULSE Varna, външна и печатна реклама, графичен и уеб дизайн
Сайтът Рекламна Агенция ПУЛС Дизайн  е разгледан 1014 пъти 1014       Регистрирано на 30.09.2009 30.09.2009
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

25
PRESS.dir.bg е интернет страница, където може да публикувате вашите корпоративни новини, съобщения до медиите и покани за събития. PRESS.dir.bg не редактира информацията, освен при случаи на стилистични и правописни грешки. Отговорност за информацията носят съответните автори, посочени като източник. Очакваме вашите публикации!
Сайтът Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!  е разгледан 950 пъти 950       Регистрирано на 24.09.2009 24.09.2009
Булфриго-Г ЕООД

25
Хладилни системи за автомобили, Хладилни инсталации за автомобили, Хладилни агрегати за автомобили, ремонт на транспортна хладилна техника, сервиз хладилни инсталации, компресори, термографи
Сайтът Булфриго-Г ЕООД е разгледан 1559 пъти 1559       Регистрирано на 23.09.2009 23.09.2009
Силнотокова електротехника и електроника

25
Контролно-Измервателни Прибори и Автоматика. Релета и контактори до 400А. Регулатори на технологични процеси. Силови диоди до 800А, тиристори до 1000А и транзистори до 300А. Крайни и пътни прекъсвачи. Ел. бутони и прекъсвачи. Термосъпротивления и термодвойки. Термометри и манометри. Термостати и пресостати. Релета и броячи за време и импулси. Измервателни комплекти. Регистриращи уреди. Изпълнителни механизми. Пневматични и хидравлични елементи. Термични, токови и моторни защити. Пускатели ПВ, ПВР, ПЗТ. Оптични и индуктивни датчици. Електро-магнитни вентили. Амперметри и волтметри. Мотор - редуктори. Ниворегулатори. Терморегулатори. Влагорегулатори. Електроконтактни -манометри, термометри, вакуумметри, мано-вакуумметри. РН-метри. Трансформатори до 3 Квт. Лампи и арматура за сигнализация. Редуцир-вентили за различни газове.
Сайтът  Силнотокова електротехника и електроника е разгледан 1421 пъти 1421       Регистрирано на 17.09.2009 17.09.2009
Мястото за твоите прес релизи

25
На нашият сайт можете да публикувате прес релиз на своята фирма. Сайта възника за да обедини всички компании които публикуват прес релизи, на едно място, от където журналистите могат да взимат информция.
Сайтът Мястото за твоите прес релизи е разгледан 1076 пъти 1076       Регистрирано на 03.09.2009 03.09.2009
Ненова

25
Дистрибуция на медицински продукти и консумативи. Ексклузивен дистрибутор на консумативи за ортопедия и травматология, лечение на рани, урология, кардиология и болкоуспокояващи продукти. Консултации относно предлаганите продукти.
Сайтът Ненова е разгледан 2203 пъти 2203       Регистрирано на 04.08.2009 04.08.2009
Клима Стил Бургас

25
Климатици и климатизация от водещи японски и европейски производители, качествен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване, на добри цени. Фирмата извършва също и монтаж на климатична техника закупена от други фирми. Предлагаме климатици на водещи производители - Daikin, Mitsubishi Electric, Panasonic и др.
Сайтът Клима Стил Бургас е разгледан 1572 пъти 1572       Регистрирано на 21.07.2009 21.07.2009
Д-р Соня Костова

25
Кабинет дентална медицина Д-р Соня Костова, специализирана в детска, хирургична и естетична стоматология. Предлага: фотополимерно възстановяване, естетично протезиране, физиотерапия и рентгенови снимки.
Сайтът Д-р Соня Костова е разгледан 1498 пъти 1498       Регистрирано на 24.02.2009 24.02.2009
СТС Принт АД

25
Фирма „СТС Принт”-гр.Габрово е дъщерна фирма на „СТС Инвест Холдинг”- гр. Габрово. Печатницата работи повече от 9 години и е фактор на пазара на гъвкави опаковки в България. Част от клиентите ни са едни от най – големите производители на хранителни продукти, захарни и сладкарски изделия, изделия на химическатата, фармацевтичната, парфюмерийната и млечна промишлености. Фирмата работи изцяло с висококачествени материали и консумативи на водещи европейски фирми. Печатницата работи по Международния стандарт ISO 9001-2000. Фирма „СТС Принт” разполага със следните мощности: Флексопечатна машина – шестцветна технологична линия с On-line контрол на напечатаното фолио. С възможностите на машината, квалификацията на операторите и дигиталните печатни форми се постига завидно качество на печата. Монтажна система „DU Pont” за лепене на печатни форми. Снабдена е с камери с 40 – кратно увеличение на детайла и дава точност до 0.01 мм при техния монтаж. Висок печат тип LETTERPRESS- позволява печат на ламинатно фолио с UV мастила за изработка на туби с различна вместимост за хранително-вкусовата и козметична промишлености. Възможности за щанцоване и полагане на 3- цветен топъл печат. Студен печат-възможност за нанясяне на едноцветен печат/gold, silver, red/ и др. Разролваща машина – позволява разролване на многопистов печат, както и флексибилност при крайните размери на фолията. Машина за каширане/слепване/ на фолия. Технологията позволява изработка на широк диапазон от дву- и многослойни опаковки от хартия, алуминий, полипропилен, полиетилен, полиестер и комбинация между тях, с използването на лепила без разредители, т.е. без остатъчна миризма, което е изключително важно за опаковки на храни и лекарства. Конфекциониращи машини за производство на пликове и торбички с и без печат, както и с и без фалти. За да Ви изготвим оферта са ни необходими размери на пликовете. Наш приоритет е високото качество при балансирани цени, отчитащи както характеристиките на пазара, така и переспективите на Евроинтеграцията. Наша основна цел е да задоволим напълно вкусовете, предпочитанията и нуждите Ви. Фотореалистичният печат и уникалният дизайн на опаковките ще бъдат предпоставка за увеличаване на Вашия пазарен потенциал. Фирмата издава необходимите документи и сертификати за качество на фолията и печата. Условия: 1.Писмена заявка за изработка 2.Срок на изпълнение: 15 дни от подадената заявка при готов проект. 3.Получаване на стоката: франко склад Габрово /почивни дни събота и неделя/ Отдел „ Маркетинг и продажби” на фирма „СТС Принт” Ви пожелава успех и е на Ваше разположение! За контакти: Анелия Ангелова-Началник отдел „Маркетинг”, E-mеil:[email protected] Красимир Цанков – „Специалист Маркетинг”, E- meil: [email protected] Вероника Иванова –„Експерт Маркетинг”, E- mеil: [email protected] Тел 066/817135; 066/817145 Факс 066/817142 Фирма „СТС Принт”-гр.Габрово е дъщерна фирма на „СТС Инвест Холдинг”- гр. Габрово. Печатницата работи повече от 9 години и е фактор на пазара на гъвкави опаковки в България. Част от клиентите ни са едни от най – големите производители на хранителни продукти, захарни и сладкарски изделия, изделия на химическатата, фармацевтичната, парфюмерийната и млечна промишлености. Фирмата работи изцяло с висококачествени материали и консумативи на водещи европейски фирми. Печатницата работи по Международния стандарт ISO 9001-2000. Фирма „СТС Принт” разполага със следните мощности: Флексопечатна машина – шестцветна технологична линия с On-line контрол на напечатаното фолио. С възможностите на машината, квалификацията на операторите и дигиталните печатни форми се постига завидно качество на печата. Монтажна система „DU Pont” за лепене на печатни форми. Снабдена е с камери с 40 – кратно увеличение на детайла и дава точност до 0.01 мм при техния монтаж. Висок печат тип LETTERPRESS- позволява печат на ламинатно фолио с UV мастила за изработка на туби с различна вместимост за хранително-вкусовата и козметична промишлености. Възможности за щанцоване и полагане на 3- цветен топъл печат. Студен печат-възможност за нанясяне на едноцветен печат/gold, silver, red/ и др. Разролваща машина – позволява разролване на многопистов печат, както и флексибилност при крайните размери на фолията. Машина за каширане/слепване/ на фолия. Технологията позволява изработка на широк диапазон от дву- и многослойни опаковки от хартия, алуминий, полипропилен, полиетилен, полиестер и комбинация между тях, с използването на лепила без разредители, т.е. без остатъчна миризма, което е изключително важно за опаковки на храни и лекарства. Конфекциониращи машини за производство на пликове и торбички с и без печат, както и с и без фалти. За да Ви изготвим оферта са ни необходими размери на пликовете. Наш приоритет е високото качество при балансирани цени, отчитащи както характеристиките на пазара, така и переспективите на Евроинтеграцията. Наша основна цел е да задоволим напълно вкусовете, предпочитанията и нуждите Ви. Фотореалистичният печат и уникалният дизайн на опаковките ще бъдат предпоставка за увеличаване на Вашия пазарен потенциал. Фирмата издава необходимите документи и сертификати за качество на фолията и печата. Условия: 1.Писмена заявка за изработка 2.Срок на изпълнение: 15 дни от подадената заявка при готов проект. 3.Получаване на стоката: франко склад Габрово /почивни дни събота и неделя/ Отдел „ Маркетинг и продажби” на фирма „СТС Принт” Ви пожелава успех и е на Ваше разположение! За контакти: Анелия Ангелова-Началник отдел „Маркетинг”, E-mеil:[email protected] Красимир Цанков – „Специалист Маркетинг”, E- meil: [email protected] Вероника Иванова –„Експерт Маркетинг”, E- mеil: [email protected] Тел 066/817135; 066/817145 Факс 066/817142
Сайтът СТС Принт АД е разгледан 2452 пъти 2452       Регистрирано на 27.06.2008 27.06.2008
Търговия и производство на индустриални машини и съоръжения

25
Карнес е представител на световно известни марки - компресори, пневматични инструменти и помпи, заваръчни машини и консумативи, бор фрези и фрезери, бояджийска техника и производител на зъбни колела и резервни части.
Сайтът Търговия и производство на индустриални машини и съоръжения е разгледан 1242 пъти 1242       Регистрирано на 03.06.2008 03.06.2008
UDesign

25
Изработваме както цялостни графични опаковки за телевизии, така и шапки за телевизионни предавания (броудкаст). Заснемане, монтиране, постпродукция, 2D и 3D анимация и композинг и 3D анимация в 2D прострастнво (видеоклипове и видеоспотове).
Сайтът UDesign е разгледан 1226 пъти 1226       Регистрирано на 14.05.2008 14.05.2008
SEO блог на Васил Тошков

25
Блог за SEO, уеб програмиране, wordpress и всичко свързано с успеха на един сайт в Интернет.
Сайтът SEO блог на Васил Тошков е разгледан 1457 пъти 1457       Регистрирано на 22.02.2008 22.02.2008
Фондация Европея: паническо разстройство

25
Помощ, подкрепа, психотерапия и лечение при паническо разстройство, тревожни разстройства и депресия
Сайтът Фондация Европея: паническо разстройство е разгледан 1401 пъти 1401       Регистрирано на 10.01.2008 10.01.2008
Хидравлика и пневматика,производство на преси,внос на метали

25
Търговия с хидравлични изделия, хидравлични зъбни помпи, хидравлични мотори, хидравлични разпределители, цилиндри и филтри. Производство на хидравлични преси за мебелната промишленост. Представител на “М+С Хидравлик”АД , “Капрони” АД, “Бъдещност” АД.
Сайтът Хидравлика и пневматика,производство на преси,внос на метали е разгледан 2124 пъти 2124       Регистрирано на 23.10.2007 23.10.2007

Страници:

Избор на редактора