Резултати от търсене Резултати от търсене на "България" - 1565


Страници:

Пооланити ЕООД
http://korupcia.net/

25
Корупцията е един от сериозните проблеми в държавата.В този сайт може да подавате сигнали за корупция в еврофондовете и всяка една сфера в която забележите признаци на измама и злопупотреба.Вземете участие и помогнете не само на себе си, а и на България.
Сайтът Пооланити ЕООД е разгледан 460 пъти 460       Регистрирано на 09.11.2011 09.11.2011      
Вилно селище Иструм Парк
http://www.istrumpark.net

25
Туристическо селище на брега на язовир Искър. Хотел, вили, ресторант, комплекс, басейн, плаж около София. Почивка, Риболов, Лов, Конна езда, Фотосафари. Място за каравани. Собствени каравани под наем.
Сайтът Вилно селище Иструм Парк е разгледан 592 пъти 592       Регистрирано на 09.11.2011 09.11.2011      
Коли под наем в София и България. От 9 € за кола под наем на ден
http://g-rent.eu/

25
НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ЗА КОЛИ ПОД НАЕМ. Нашите цени започват от 9 € на ден. Най-атрактивните цeни за коли под наем в България.
Сайтът Коли под наем в София и България. От 9 € за кола под наем на ден е разгледан 385 пъти 385       Регистрирано на 07.11.2011 07.11.2011      
Новини
http://novina.bg

25
Новини от България и света, бизнес новини, спортни новини, политика и още актуални новини в Новина.бг
Сайтът Новини е разгледан 425 пъти 425       Регистрирано на 05.11.2011 05.11.2011      
ФлирБългария
http://www.flirbulgaria.com/

25
Фирма АСМ е официален представител за българският пазар на продуктите на американската фирма FLIR Systems Inc. FLIR е световен лидер в дизайна, производството и продажбата на термовизионни инфрачервени камери. FLIR Systems Inc. е водещ производител на иновативни визионни системи, което включва инфрачервени камери, въздушни предавателни камери и системи за машинно виждане. Продуктите на компанията имат важна роля в голям спектър индустриални, търговски и обществени дейности в повече от 60 страни. Инфрачервените камери на FLIR обхващат много широк диапазон: от най-простите до най-съвременните камери за наука, развитие и изследвания. Защо да изберем термографска камера FLIR? Човешкото око възприема много малка част от електромагнитния спектър. Нашите очи възприемат само видимата светлина. Ние не можем да видим ултравиолетовите и инфрачервените лъчи. Основният източник на инфрачервена радиация е топлината, а всеки обект, който има температура над абсолютната нула (-273.15ºС) излъчва енергия в инфрачервената област. Чрез термовизионните камери ние разширяваме обхвата на виждане и върху инфрачервения спектър. Отклоненията от нормалното протичане на процеса или нормалната работа на машината е свързано с отклонение в температурата. Чрез използването на термографска камера този проблем може да се открие много преди да е станал причина за авария. Това дава възможност и да се организират по-целесъобразно плановите ремонтни дейности. Термовизионните камери FLIR са идеалното средство за превантивна поддръжка и планова проверка на електрически и механични системи, за да се гарантира, че те работят при максимална ефективност и безопасност при минимално потребление на енергия. Предлагат се различни модели, съобразени с вашите изисквания и потребности. В зависимост от модела термовизионните камери на FLIR предлагат голям брой полезни функции: картина в картината, Thermal Fusion (смесване на реалното и термографското изображение), текстови и гласови бележки, скициране, MeterLink технология, WiFi и още много други. Всички камери FLIR са стандартно оборудвани със софтуер, който позволява да създадете основни доклади от измерванията.
Сайтът ФлирБългария е разгледан 620 пъти 620       Регистрирано на 03.11.2011 03.11.2011      
Онлайн радио безплатно
http://onlineradiobg.com/

25
Онлайн радио от България и Света. Слушайте безплатно и без ограничение. Високо качество, голямо удоволствие и музика без край.
Сайтът Онлайн радио безплатно е разгледан 620 пъти 620       Регистрирано на 31.10.2011 31.10.2011      
Чиста България
http://shalegas-bg.eu/

25
Чиста България: информационен сайт за рисковете при проучванията и добива на шистов газ"
Сайтът Чиста България е разгледан 1720 пъти 1720       Регистрирано на 30.10.2011 30.10.2011      
МайИншурънс
http://myinsurance.bg/

25
Myinsurance. bg е първият застрахователен портал, обединяващ на едно място много застрахователни компании, техните продукти, както и последни новини от застрахователния и финансовия свят. Нашата цел е в порталът myinsurance. bg да намерите информация за Вашата застраховка, да Ви помогнем да направите правилният избор и да получите отговори на въпросите си. Основните видови застраховки са: • Гражданска отговорност е задължителна и покрива имуществени или неимуществени щети причинени на трети лица, от притежателите и/или ползвателите на МПС. • Застраховка Автокаско е не задължителна застраховка, включва защита на МПС срещу кражба, пътно-транспортни произшествия ,включително щети в паркирано състояние, злоумишлени действия на трети лица , пожар, природни бедствия и други събития, водещи до частична повреда или пълна загуба на автомобила. • Застраховка Зелена карта покрива имуществени или неимуществени щети причинени на трети лица, от притежателите и/или ползвателите на МПС на територията на страните членки на Международното споразумение “Зелена карта”. • Застраховката живот, в зависимост от застрахователната компания и продуктите, които се предлагат са с различна цел и обхват: спестовност, дългосрочни инвестиции и др. • Застраховка имущество, осигуряват защита на движимото и недвижимото имущество на физически и юридически лица. • Туристическата застраховка осигурява навременно медицинско обслужване при пътувания в чужбина и покрива разходите при болнично лечение или транспортиране до Р България. • Доброволната застраховка Автоасистанс включва помощ при пътуване с моторни превозни средства за територията на Р България или за извън нея. • Автокаско покрива всички рискове, причинени от застрахователни събития, които могат да доведат до пълна загуба или частична щета на застрахованото МПС.
Сайтът МайИншурънс е разгледан 642 пъти 642       Регистрирано на 27.10.2011 27.10.2011      
Качествена хидроизолация на тераси, покриви, басейни и др.
http://www.bginsulation.com

25
Българска изолационна компания е търговско дружество, което предлага на своите клиенти услуги, свързани с хидроизолацията. Фирмата предлага следните видове дейности - хидроизолация на мостове и инженерни съоръжения, хидроизолация на резервоари, хидроизолация на покриви, хидроизолация на фундаменти, хидроизолация на тераси, хидроизолация на басейни и зелени покриви и други. Предприятието е основен вносител на ARCON - водещ производител в Източна Европа на модифицирани битумни хидроизолационни мембрани. Българска изолационна компания работи с клиенти от цяла България.
Сайтът Качествена хидроизолация на тераси, покриви, басейни и др. е разгледан 734 пъти 734       Регистрирано на 26.10.2011 26.10.2011      
Кухненски мивки
http://www.franke-bg.com/home.php

25
Идеални решения за вашата кухня. Заповядайте в сайта на Франке България и вижте нашите предложения за кухненски мивки и цялостни кухненски системи. Всичко с гаранцията за качество на швейцарската марката Франке.
Сайтът Кухненски мивки е разгледан 611 пъти 611       Регистрирано на 24.10.2011 24.10.2011      
ХВТ България ООД, дистрибутор на електронни хотелски брави
http://www.hvt-bg.com

25
HVT България ООД предлага електронни хотелски брави с чип карти, електронни брави с IC карта, електронни RF заключващи брави със смарт карта, брави с пръстови отпечатъци, брави за баня, енергоспестяващ превключвател, софтуер, мултифункционална Ринг-Сет система за хотели. Професионално техническо обслужване. Проучва и въвежда нови изделия: сензорни бутони, сензорни звукови устройства, сейфове за пари, дръжки от неръждаема стомана. Работи само с висококачествени производители по целия свят
Сайтът ХВТ България ООД, дистрибутор на електронни хотелски брави е разгледан 801 пъти 801       Регистрирано на 19.10.2011 19.10.2011      
Тенис на маса
http://ttplanet.net/

25
Искате да получавате новини и резултати от любимия спорт? Искате да гледате срещите на големите състезатели в България и по света? Заповядайте в този сайт за тенис на маса и ще намерите точно това, което търсите.
Сайтът Тенис на маса е разгледан 710 пъти 710       Регистрирано на 18.10.2011 18.10.2011      
бгм8.бг
http://bgm8.bg/

25
Сайт за приятели където ще намерите своята половинка, сайт за дейтинг, в който можете да се забавлявате с множеството безплатни функции. Ето и някои от тях: онлайн потребители, търсене, готини емотикони, Чат на първа страница, форум и др..
Сайтът бгм8.бг е разгледан 728 пъти 728       Регистрирано на 16.10.2011 16.10.2011      
Настаняване на възрастни - Радка Кашева
http://radkakasheva.com

25
Домът за възрастни хора Радка Кашева приема хора от цялата страна.Квартал Горна Баня е сред най-старите в София и е предпочитано място за живеене поради комуникативното си място и уникалната си природа в полите на планината. Кварталът е известен и като балнеолечебен център с едни от най-лековитите минералните води в България, а също и с изключително чист въздух, благодарение на взаимодействието на въздушни течения от Владайското дефиле, Бучинския проход и Сливнишкото поле. Всички тези особености осигуряват мек полупланински климат и много слънчеви дни без мъгли.
Сайтът Настаняване на възрастни - Радка Кашева е разгледан 542 пъти 542       Регистрирано на 16.10.2011 16.10.2011      
ventrade.bg
http://ventrade.bg

25
GSM и смартфони на добри цени в България. GSM Магазин Вентрейд предлага всички съвременни марки телефони, ел.везни и касови апарати: Eltrade, Apple iPhone, HTC, Samsung, Sony Ericsson, Nokia, Datecs. Съдействие в софтуерна поддръжка и 24 месеца гаранция на всички закупени устройства. Сервизът на магазина предлага ремонт от всякаква сложност и софтуерна поддръжка: бг меню, разкодиране и отключване, намокрени телефони, замяна на ел.везни и други проблеми за цяла България.
Сайтът ventrade.bg е разгледан 669 пъти 669       Регистрирано на 13.10.2011 13.10.2011      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме