Резултати от търсене Резултати от търсене на "избор" - 433


Страници:

Smart Choice – Интелигентния избор
http://www.smartchoicebg.com/

25
В нашия магазин Ви предлагаме спокойно, сигурно и бързо пазаруване. Разнообразието от продукти би задоволило желанията и капризите на нашите клиенти. Надяваме се да намерите това, което търсите, ако ли не се свържете с нас и ние ще го намерим вместо Вас.
Сайтът Smart Choice – Интелигентния избор е разгледан 423 пъти 423       Регистрирано на 25.01.2012 25.01.2012      
Метални врати за дома ви
http://xn----7sbbhmtdtgn0bri.com

25
Метални врати: Тях израбтваме от стоманена конструкция и биват допълнително подсилени около бравата и пантите. Те биват различни видове: - с 1 ламарина - с фурнир - с 2 ламарини Металните врати, които продаваме са достъпни за всяко едно семейство. Всички видове метални врати могат да бъдат оцветени в цвят по Ваше желание. С предлаганите от фирмата ни врати за входове, Вие не само ще подобрите визията на входа Ви, но ще бъдете по-сигурни и по-защитени за Вашите домове. Входни пощенски кутии: с красивите пощенски кутии, които продаваме, Вие ще завършите новата визия на входа Ви. Те са не само стилни, но и достатъчно здрави, за да не се безпокоите за Вашата поща. Монтиране на брави: Компанията ни монтира, преработва и ремонтира брави, без значение дали са закупени от нашата фирма. Работим с най-разпространените и доказали се марки на нашият пазар като - "Mauer", "Abloy", "Secureme", "Gerda", "Kale" и други. В асортимента ни също влизат и сюрмета, електрически насрещници, домофонни системи и автомати за врати . Решетки: Правят се в нашият цех и са направени от правоъгълни профили с различна широчина според избора на купувача. Решетките ни могат да бъдат монтирани на както за Вашият апартамент, така и за Вашият гараж, прозорци, тераси, врати. Могат да бъдат оцветени в цвят по Ваше желание.Врати за мазета: Този тип метални врати са изработени от един пласт метал, който се прегъва от специализирана за това преса, в същото време ги заздравяваме с метални кутии, които са във вътрешната част и се заваряват по цялото пространство на самата врата. Касите, които са в комплект с вратите са 2 типа - Метален профил или Винкел. Съответстващия от тях се избира след разговор с купувача при измерването на размерите. Вратите за мазета са подходящи заради по-голямата сигурност на мазето, на което са сложени. Компанията ни е специализирана в изработката и монтирането на метални врати (блиндирани врати), капаци за прозорци, врати за входове, стелажи, решетки, ограждения, портали, врати за мазета, дограма и други.
Сайтът Метални врати за дома ви е разгледан 592 пъти 592       Регистрирано на 28.12.2011 28.12.2011      
Сапфирус ЕООД
http://universiteti.org/

25
Научете повече за университетите в Америка. Вижте тяхната образователна и научна дейност. Разгледайте огромния избор от специализации и начините за кандидатстване за тях. Помислете за бъдещето си и направете правилния избор.
Сайтът Сапфирус ЕООД е разгледан 776 пъти 776       Регистрирано на 28.11.2011 28.11.2011      
Хотели в Китен
http://hoteli-kiten.bg-pochivka.com/

25
Хотели в град Китен България. Голям избор от над 190 места за почивка в град Китен.
Сайтът Хотели в Китен е разгледан 527 пъти 527       Регистрирано на 18.11.2011 18.11.2011      
МайИншурънс
http://myinsurance.bg/

25
Myinsurance. bg е първият застрахователен портал, обединяващ на едно място много застрахователни компании, техните продукти, както и последни новини от застрахователния и финансовия свят. Нашата цел е в порталът myinsurance. bg да намерите информация за Вашата застраховка, да Ви помогнем да направите правилният избор и да получите отговори на въпросите си. Основните видови застраховки са: • Гражданска отговорност е задължителна и покрива имуществени или неимуществени щети причинени на трети лица, от притежателите и/или ползвателите на МПС. • Застраховка Автокаско е не задължителна застраховка, включва защита на МПС срещу кражба, пътно-транспортни произшествия ,включително щети в паркирано състояние, злоумишлени действия на трети лица , пожар, природни бедствия и други събития, водещи до частична повреда или пълна загуба на автомобила. • Застраховка Зелена карта покрива имуществени или неимуществени щети причинени на трети лица, от притежателите и/или ползвателите на МПС на територията на страните членки на Международното споразумение “Зелена карта”. • Застраховката живот, в зависимост от застрахователната компания и продуктите, които се предлагат са с различна цел и обхват: спестовност, дългосрочни инвестиции и др. • Застраховка имущество, осигуряват защита на движимото и недвижимото имущество на физически и юридически лица. • Туристическата застраховка осигурява навременно медицинско обслужване при пътувания в чужбина и покрива разходите при болнично лечение или транспортиране до Р България. • Доброволната застраховка Автоасистанс включва помощ при пътуване с моторни превозни средства за територията на Р България или за извън нея. • Автокаско покрива всички рискове, причинени от застрахователни събития, които могат да доведат до пълна загуба или частична щета на застрахованото МПС.
Сайтът МайИншурънс е разгледан 627 пъти 627       Регистрирано на 27.10.2011 27.10.2011      
Блог на Калин Йосифов
http://personalno.info

25
Блог за професия, изживявания, избори, размисли, вълнения, проблеми на Калин Йосифов
Сайтът Блог на Калин Йосифов е разгледан 574 пъти 574       Регистрирано на 25.10.2011 25.10.2011      
Травелфлай ЕООД
http://samoletnibiletisofia.com/

25
Самолетни билети за Париж през зимния период на много ниски цени. Супер предложения за евтини авио превозвачи. Не се колебайте -направете правилния избор и прекарайте с семейството си една незабравима Коледа.
Сайтът Травелфлай ЕООД е разгледан 481 пъти 481       Регистрирано на 22.10.2011 22.10.2011      
Поздравителни картички Уникарт
http://unicart.bg

25
Фирма Уникарт се наложи на пазара още със създаването си през 2007 г. Нашите артикули са задължителна част от всеки празничен повод – предлагаме поздравителни картички и сувенири, подаръчни торбички и опаковъчна хартия, мартеници, тематични календари, магнити и още много много свежи и новаторски продукти, които можете да откриете на различни туристически и търговски обекти из цялата страна. Заповядайте при нас и усетете празничната атмосфера и чудесния избор на подаръци за любимите Ви хора!
Сайтът Поздравителни картички Уникарт е разгледан 907 пъти 907       Регистрирано на 16.10.2011 16.10.2011      
Иван Алексиев ПП ГЕРБ
http://ivanaleksiev.com

25
Иван Алексиев, Кандидат-кмет на Община Поморие от ПП ГЕРБ
Сайтът Иван Алексиев ПП ГЕРБ е разгледан 575 пъти 575       Регистрирано на 30.09.2011 30.09.2011      
Техниката в България
http://www.infostroirent.com

25
Имате нужда от интернет страница където да изберете техника под наем? Даваме широк избор от вишки багери кранове товарачи извозващи машини и други. Не губете време а разгледайте услугите ни на момента!
Сайтът Техниката в България е разгледан 482 пъти 482       Регистрирано на 22.09.2011 22.09.2011      
Барбекюта
http://www.kamini-eurostandart.com/bg/барбекюта

25
Бихме могли да изработим и монтираме различни модели вътрешни и външни барбекюта за вашия дом, ресторант и механа, като се съобразим с размерите, мястото и вашите предпочитания. При барбекюта изборът също е огромен. Могат да се поръчат малки барбекюта или да се изгради цял кът с вградено барбекю или навес в духа на вилата. Стационарните барбекюта могат да се изработят от камък,облечени в дърво и огнеупорен бетон.Предназначението на вътрешното и външното барбекю е приготвянето на различни специалитети на скара. Огънят обгръща с приятна топлина, уют и неповторима атмосфера. Всяко едно Барбекю предразполага за незабравими вечери с Вашето семейство и приятели, наслаждавайки се на вкусни и здравословни храни. Здравината на естествения камък гарантира дълготрайна употреба. Огнището е изработено с огнеупорни тухли и термоустойчив материал. Като допълнителни съуръжения предлагаме скара и ел. шиш. Фирма Камини-Евростандарт ООД изработва най различни модели барбекю.
Сайтът Барбекюта е разгледан 730 пъти 730       Регистрирано на 12.09.2011 12.09.2011      
Подаръци
http://www.podaracite.biz/

25
Подаръци за жени и за мъже ще намерите в много магазини за дрехи, сувенири и други. Подаръците за рожден ден трябва да са интересни за изненеда на рожденниците. Затова изборът на подарък не е лесна задача.
Сайтът Подаръци е разгледан 498 пъти 498       Регистрирано на 07.09.2011 07.09.2011      
Цените Днес. Бъди информиран преди да купиш!
http://www.cenite-dnes.bg

25
Цените Днес. Сравнение на цените на GSM, смартфон телефони и цифрови фотоапарати. Виж и сравни офертите направи разумният избор. Бъди информиран преди да купиш!
Сайтът Цените Днес. Бъди информиран преди да купиш!  е разгледан 406 пъти 406       Регистрирано на 14.08.2011 14.08.2011      
Телескопи
http://xn--e1aajhduhnf.com/

25
Голям избор на телескопи ще намаерите в онлайн магазина за телескопи.
Сайтът Телескопи  е разгледан 821 пъти 821       Регистрирано на 07.08.2011 07.08.2011      
Частни детски градини
http://xn--80afcccsdam9a3aim.net/

25
Нашият сайт ще Ви даде полезни съвети при избора Ви на детска градина. Можете да направите своя избор между частна и държавна детска градина.
Сайтът Частни детски градини е разгледан 703 пъти 703       Регистрирано на 04.08.2011 04.08.2011      


Страници:

Избор на редактора

  • Почивка на остров Бали от Дрийм Травъл
  • Хавлии, хавлиени кърпи
  • Пердета и завеси - онлайн магазин
  • Спално бельо - онлайн магазин
  • Земеделска електронна мрежа

РЕГИСТРИРАЙ ДОМЕЙН
WWW.
 
Препоръчваме